MENU
brooks

Brooks heeft de broek aan

Jackson Dubois

Jackson Dubois, een transformatie van café naar restaurant

commons

januari 29, 2018 reageren (0) Views: 1952 Food Iza Verschuur

De nieuwe hotspot in Amsterdam: The Commons

Afgelopen donderdag opende The Commons Amsterdam haar deuren. Een bar en restaurant gevestigd op de Wibautstraat, naast The Student Hotel. Onder het motto ‘sharing food and stories’ kun je in de bruisende en internationale sfeer avonturen en passies delen met je vrienden.

The Commons is niet alleen een plek waar je met je bestaande vrienden naartoe kunt gaan. Het is ook nog eens een prachtige plek waar je nieuwe mensen kunt leren kennen. Dit omdat het gelegen is naast The Student Hotel, waar jonge internationale reizigers of studenten terecht komen.

Het eten: small plates

The Commons opende haar deuren voor een grote groep pers. Wij mochten als eerste de heerlijke hapjes van de menukaart proeven. Er werden ons veel kleine hapjes voorgeschoteld en er staat voor iedereen iets op de kaart. Omdat het menu geïnspireerd is op de vele reizen die de oprichter en het personeel hebben gemaakt, komen alle gerechten uit een ander land. Van een typisch Amerikaanse cheeseburger slider tot geroosterde bloemkool uit de Balkan. Ook maakt het ‘shared dining’ menu het makkelijk om met nieuwe mensen in contact te komen, of in een goed gesprek te raken met je vrienden.

Verandering gedurende de dag

Deze nieuwe hotspot is niet alleen een plek om na het werk samen te komen voor wat lekkere hapjes en een mooie cocktail. Gedurende de dag verandert The Commons van sfeer en van menu. Je kunt er ’s morgens ontbijten of met een bak koffie aan het werk gaan. Er kan in de middag worden geluncht en er kunnen meetings worden gehouden. In de namiddag en avond is het gewoon de ideale plek voor een borrel of avondeten. Van vrienden tot familie en van lovers tot vreemden, The Commons is dé plek om samen te komen.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? The Commons bevindt zich op de Wibautstraat op nummer 131 in Amsterdam. Toch liever ergens anders uit eten? Check dan deze andere hotspots in Amsterdam!

commons

Tags: , , ,