MENU
sporttrends

De sporttrends in 2018

penis

Stevigere borsten en een opgepompte penis

februari 12, 2018 Reageren (1) Views: 1918 Life Iza Verschuur

Grijs haar op jonge leeftijd? Zo verstop je ze!

Het is hartstikke normaal om op jonge leeftijd al grijs haar te krijgen. Toch ligt er altijd een soort stigma op. Persoonlijk stoor ik me nooit aan een aantal grijze haren bij iemand, maar ik kan begrijpen dat als je een twintiger bent, je ze toch liever niet wil hebben. Heb je een aantal grijze haren gespot en wil je ze graag verstoppen? Zo doe je dat!

Spuitbus met verf

Heb je al geverfd haar, maar heb je even geen tijd om je uitgroei te laten bijwerken of wil je alleen je grijze plukjes kleuren? Bij winkels als Kruidvat of Etos verkopen ze tegenwoordig spuitbusjes met haarkleuring. Je kunt je uitgroei of grijze plukjes dan gemakkelijk weer dezelfde kleur als je haar sprayen. De spuitbussen zijn in bijna iedere haarkleur te vinden en blijven zitten tot je je haar weer wast. De ideale tijdelijke oplossing dus.

Highlights en lowlights

Heb je ongeverfd haar en wil je liever niet je hele haar verven om die paar grijze haren weg te werken? Dan zijn highlights of lowlights de oplossing. Bij deze methode verven kappers alleen enkele plukken van het haar. Als je een iets lichtere gloed over je haar wilt ga dan voor highlights. Wil je je haar niet beschadigen met blondeer? Ga dan voor de wat donkere plukjes: lowlights.

De grijs-trend

Gelukkig is een heel hoofd met grijs haar op dit moment helemaal in. Je kunt je grijze haren natuurlijk keihard omarmen door gewoon je hele haar grijs te verven! Laat dit zeker weten wel door een professional doen, aangezien werken met blondeer erg gevaarlijk kan zijn voor je haar als je dit thuis doet.

Grijze haren zijn niets om je voor te schamen. Als je ze hebt kan het soms juist een heel leuk effect hebben voor je kapsel. Probeer ze dus eerst te accepteren en ga pas aan de slag met deze tips als je ze écht graag wil verbergen.

Tags: , , ,