MENU
Amsterdam

Alle ingrediënten voor een tof dagje Amsterdam

Landal

Vriendenweekendje weg bij Landal Mooi Zutendaal

Oranje hotel

februari 17, 2018 reageren (0) Views: 3502 Travel Iza Verschuur

Review: Oranje Hotel Leeuwarden

Afgelopen weekend werd BLVD uitgenodigd voor een overnachting in het Oranje Hotel in Leeuwarden. De naam op de voorgevel van het hotel werd gedurende de overnachting veranderd. In plaats van een Hampshire Hotel is het Oranje Hotel nu een Eden Hotel. Wat vond BLVD ervan?

Leeuwarden

Dit was mijn eerste keer in Leeuwarden. Nederland heeft een hoop te bieden en een dagje weg in eigen land is altijd een goed idee. Leeuwarden heeft een klein centrum waar alles op loopafstand is. Vol met gezellige restaurantjes en leuke winkels. Mocht je dus een dagje weg willen, is Leeuwarden een heel goed idee. Ook kan je in Friesland goed terecht voor een lekkere wellness, lees hier meer over mijn wellness ervaring daar! Als je dan niet wilt haasten voor de terugreis of gewoon nog een dagje extra wilt blijven, dan zijn er genoeg mogelijkheden een overnachting bij te boeken. Wij verbleven in Hotel Oranje…

Helemaal centraal

Eenmaal aangekomen bij het hotel, zagen we meteen dat het station van Leeuwarden direct tegenover het Oranje Hotel is. Mocht je dus niet in het bezit zijn van een auto, is het hotel ook écht makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Als je eenmaal in Leeuwarden bent heb je namelijk geen auto nodig om de stad te verkennen, omdat alles wat je nodig hebt op loopafstand is! Super fijn. Dit doet ons een beetje denken aan Valencia.

Oranje Hotel

We zijn vriendelijk ontvangen en naar onze kamer gebracht. Alles zag er op en top uit en op het bed lagen twee heerlijke chocolade truffels. Ook waren er een waterkoker en een Nespresso machine aanwezig op de kamer, altijd fijn. We werden verwend met een drie-gangen verrassingsmenu van de chef. Het eten zag er prachtig uit en smaakte goed. De rest van de avond hebben we doorgebracht in de hotelkamer. Genoten van een warm bad en tot rust gekomen tijdens een televisieavond op bed.

Oranje hotel

Oranje hotel

Om de ochtend goed te beginnen hebben we natuurlijk ook het uitgebreide ontbijt meegepakt. Als ik heel eerlijk ben, was het één van de beste hotel ontbijtjes die ik ooit heb gehad. Het Oranje Hotel én Leeuwarden, echte aanraders! Zin gekregen in een dagje uit in Leeuwarden? Op de website van Friesland vind je de leukste dingen om te doen!

Tags: ,