MENU
Oranje hotel

Review: Oranje Hotel Leeuwarden

wellness

Dagje uit in eigen land: Wellness

Landal

februari 18, 2018 reageren (0) Views: 1582 Travel Redactie BLVD

Vriendenweekendje weg bij Landal Mooi Zutendaal

Na de bekende drukke periode voor de feestdagen, waren we er eventjes klaar mee. Tijd voor een vriendenweekend met één en al gezelligheid. Na lang ernaar uitgekeken te hebben, begon de eerste opgave. Vier meiden en veel te veel spullen in één auto…

Gelukkig hadden we de Peugeot mee dus na een beetje proppen lukte het om de achterbak dicht te slaan en kon de reis van start gaan. Op weg naar Landal Mooi Zutendaal! Dit is een klein dorpje in België, centraal gelegen bij grote steden zoals Maastricht en Luik. Ook kan je lekker een dagje shoppen in Maasmechelen.

Complete chaos

We kwamen laat op de middag aan op het park. Iedereen rende natuurlijk naar een kamer toe om het lekkerste bed te innen. Zelf had ik mijn  weekendtas van DAY et mee. Dit merk richt zich speciaal op een leven dat constant in beweging is. Welcome to my life. De collectie bestaat uit tassen en accessoires die geschikt zijn voor elke gelegenheid maar vooral voor vrouwen die dus altijd ‘on the go’ zijn. Wat mij betreft de perfecte balans tussen comfort en stylisch rond blijven lopen. Ook heb ik er een mooie toilettas van, een grote wel, dan kan ik lekker alles meenemen op zo’n weekendje weg als deze. We besloten de eerste avond de gemakken van het huisje te ontdekken. Wat begon als een avondje kaasfondue, eindigde als een complete dansavond. Als afsluiter van de avond hebben we de ingebouwde sauna uitgetest. Niets kwam ons tekort.

De volgende dag hadden we als jonge meiden behoefte aan een beetje actie. De leiding van het park heeft om deze reden een leuke activiteit georganiseerd. We zijn naar Valkenburg afgereisd waar we een klautertocht in de Valkenburgse grotten hebben uitgevoerd. Dit was een absolute aanrader. De tocht bestond niet enkel uit een rondleiding, maar diverse klimobstakels. We moesten door smalle gangetjes, omhoog klimmen via steile ladders en abseilen naar de volgende uitdaging (zie ons gestuntel in de video hieronder). Om de dag af te sluiten, zijn we een biertje gaan drinken in de cafeetjes van Luik. De Luikse wafel kon hier uiteraard niet bij ontbreken.

Overtroffen verwachtingen

Onze laatste dag alweer! Nadat we onze maagjes weer rond gegeten hadden aan het ontbijtpakket dat door Landal aan de deur geleverd wordt, hebben we besloten om de natuur in te trekken. Het Landal park ligt namelijk aan het nationale natuurpark Hoge Kempen met wandel- en fietsroutes. Helaas was mooi weer ons niet gegund waardoor de wandeltocht werd afgebroken en ingeruild voor een warm kopje thee in de mooie stad Tilburg. Deze stad was een leuke stop op de weg terug naar huis.

We hebben lang uitgekeken om een weekendje weg te gaan en onze verwachtingen zijn totaal overtroffen! Met z’n viertjes hebben we zo veel mogelijk beleefd door stad en natuur op te zoeken. Na dit weekend raden we iedereen aan om zich even te onttrekken aan de dagelijkse sleur van werk en studie. Hiervoor hoef je niet perse op het vliegtuig te stappen. Zelfs dicht bij huis kan je lekker ontspannen.

Temporary tattoo: Inkbox
Horloges: Mellerbrand

Weekendtas: DAY et
Speaker to go: JBL

Tags: , , ,