MENU

Silent Night Run 2018 – in stilte door de...

Baileys Almande

Nieuw: Baileys Almande, veganistisch en lactose-vrij

vakantie

februari 26, 2018 Reageren (1) Views: 4339 Events Iza Verschuur

Niet op vakantie? Geen probleem!

Het is voorjaarsvakantie! Tijd om de zon op te zoeken of op wintersportvakantie te gaan. Geen budget om het land uit te gaan, of gewoon niets gepland? Helemaal geen probleem. Hier wat tips om je vakantie goed door te komen in eigen land.

Al wordt het de komende weken erg koud in ons kikkerlandje, jij kan met de onderstaande tips alsnog genieten van je welverdiende vrije dagen. Ten minste, als je vrij bent. Vroeger konden we volop doen wat we wilden met onze vrije tijd in de voorjaarsvakantie, maar tegenwoordig zijn velen van ons al fanatiek aan het werk.

Work, work, work

Als je studeert heb je waarschijnlijk alleen een bijbaan. Ondanks je daar hartstikke hard werkt, verdien je niet veel geld omdat je niet veel dagen ingeroosterd kan worden naast je studie. Neem deze week om goed geld te gaan verdienen op je werk. Is er geen ruimte in het rooster meer voor jou? Laat meteen weten dat je beschikbaar bent als er iemand ziek is. Work your butt off, zodat je na de vakantie in de avonduren lekker kunt genieten van je verhoogde budget.

Wintersporten

Volgens de weersvoorspellingen gaat het flink koud worden aankomende week. De kans bestaat dus dat we kunnen gaan schaatsen! Als je niet op wintersport gaat dit jaar, kan je deze week in Nederland genieten van het mooie, maar koude weer. Mocht het weerbericht het nou niet goed hebben, kleed je warm aan en pak je oude skeelers uit de kast. Een lekkere work-out terwijl je geniet van de zon. Mocht je de wintersport echt missen, kun je altijd je skipak erbij aantrekken.

Toerist in eigen land

We vergeten vaak hoe veel mooie dingen ons eigen land te bieden heeft. Trek een dag, of zelfs een paar dagen uit om een Nederlandse stad te ontdekken. Ga naar een plek waar je nooit echt geweest bent en ontdek deze. Je kunt ook naar een stad gaan die je al kent, maar probeer dan eens de toeristische plekken te bekijken die je normaal altijd vermijdt.

Weet je niet naar welke stad je zou moeten gaan? BLVD bezocht Leeuwarden. Liever helemaal tot rust komen? Check dan hier de fijnste wellness centra. Met deze tips gaat helemaal lukken om de vakantie fijn door te komen in eigen land.

Tags: , ,