MENU

Uitgaan – De nadelen van een avondje stappen

huisgenoten

‘Is de afwas nou nóg niet gedaan?’ – Samenwonen...

bankhangen

maart 12, 2018 reageren (0) Views: 2639 Life Iza Verschuur

Dagje bankhangen – Alles wat je nodig hebt

Hoewel de lente bijna begint is het voorlopig nog wel even grijs weer. Wat ga je dan doen? Lekker bankhangen natuurlijk! Gun jezelf wat rust en zorg goed voor jezelf met een dagje thuis. Als het regent ga je namelijk niet even lekker hardlopen of op een terras zitten, dus je moet jezelf nog even binnen vermaken tot het eindelijk weer lekker weer wordt buiten.

Verwen jezelf

Soms heb je even wat me time nodig. Neem een warm bad. Als je geen bad hebt dan werkt zitten onder een warme douche met een paar lekker ruikende kaarsen in de badkamer ook ontspannend! Door de stoom van het warme water gaan je poriën openstaan. Ga voor een reinigend kleimasker zodra je uit de badkamer komt. Doordat je poriën nog openstaan, reinigt het masker nog beter dan normaal. Mocht je een droge huid hebben, neem na de reiniging nog een fijn hydraterend maskertje daarna. Deze tip is niet alleen voor vrouwen, ook mannen moeten zo nu en dan even goed voor hun huid zorgen!

Helemaal up to date

Erg druk geweest en geen tijd gehad om bij te blijven met je favoriete series? Geen probleem! Gebruik je vrije dag om alles te kijken wat je gemist hebt. Netflix, RTL XL of NPO Gemist er zijn genoeg websites waar je alles op terug kunt kijken. Dan alleen nog hopen dat je de spoilers op de sociale media niet hebt gezien. Trek je huispak aan, neem een kopje thee en kruip onder een lekkere deken. Vergeet niet het lekkerste kledingstuk om aan te trekken als je lekker thuis bent: slof sokken. Zelf heb ik heerlijke schapenwollen sokken van SOXS. Wat ze zo speciaal maakt is dat ze helemaal niet kriebelen! Bezoek de website van SOXS om het inspirerende verhaal achter het merk te lezen.

We moeten toch iets doen waar we ons fijn bij voelen als het grijs is buiten. Met dit weer voel je je in ieder geval niet schuldig als je de hele dag series aan het kijken bent en als je weer naar het werk moet heb je een hartstikke mooi huidje!

Tags: , ,