MENU

Uitgaan – De nadelen van een avondje stappen

festivalseizoen

Het festivalseizoen is weer geopend

diy muziekexperiment

maart 21, 2018 Reageren (1) Views: 2780 Events Larissa Hendriks

Het D.I.Y. muziekexperiment van Desperados

Uitgaan is ook maar zo standaard, daarom organiseert Desperados deze zaterdag een uniek muziekexperiment in Amsterdam! Waarom is dit feestje zo uniek? Het is een interactief DIY muziekexperiment onder begeleiding van DJ KiNK. Ken je deze niet? Dit is één van de meest gevraagde elektronische houseproducers van het moment! 

DJ KiNK zal voor dit experiment in SugarCity, Amsterdam, samen met artiesten en creatieven van over de hele wereld een live performance neerzetten die nooit eerder is vertoond…

WTF

Op 24 maart wordt dit feest gehouden door Desperados Sound Stage W.T.F. (Watt The Frequency), het vijfde onderdeel van de Release Your Inner Tequila-campagne van Desperados. Namens Nederland zullen onder andere producer DJ Brooklyn en zangeres Rochelle (o.a. Yellow Claw) meedoen. Nog meer namen voor een gegarandeerd goed feestje!

Om het allemaal nog net even extra spectaculair te maken, bouwt Desperados auto’s en andere voorwerpen om tot volwaardige en unieke soundsystemen. Deze worden vervolgens in een cirkel gezet op het event. Waarom ze dat doen zal ik je vertellen. Dit doen zij om jou, als bezoeker, een zo tof mogelijk full surround sound beleving te geven. Dit alles is nog niet eens het hoogtepunt. Als hoogtepunt zal DJ KiNK ter plekke (met dit team) live een nieuwe track maken en door middel van een volledig interactief DIY-performance samen tot de ultieme partytrack komen.

DIY

We kennen het allemaal: Do It Yourself. De afgelopen jaren zijn we hiermee doodgegooid. Zowel op het gebied van koken, als knutselen, interieur, en zelfs bij burgerzaken kan je zelf je burger samenstellen. Wij hebben namelijk allemaal een eigen wil en zien graag allemaal de dingen op onze manier. En nu dus ook een DIY muziekexperiment.

Wil jij hierbij zijn om dit spektakel live te aanschouwen? Geef je op via soundstage@desperados.com en wie weet kan jij er zaterdag 24 maart bij zijn met een vriend of vriendin!

DATE: SATURDAY MARCH 24TH
TIME: 9.30PM
LOCATION: SUGARCITY
HAARLEMMERSTRAATWEG 1, HALFWEG

Tags: , , , ,