MENU
Blijf fit en gezond

Hoe blijf ik fit en gezond?

toeristen

Waarom we soms zo’n bloedhekel kunnen hebben aan toeristen

Leef als een koning(in)

maart 23, 2018 reageren (0) Views: 1553 Lessons, Life Joyce Veltman

Hoe jij voor weinig geld toch kunt leven als een koning(in)

We leven in een tijd waarin sociale media een belangrijke rol spelen. Natuurlijk zitten er heel veel positieve aspecten aan het gebruiken van sociale media. Zoals het gemakkelijk kunnen opzoeken van informatie, snel vrienden maken, contacten behouden etc. Ondanks al deze positieve punten, zitten er helaas ook veel nadelen aan sociale media. Eén van deze nadelen is dat we ons leven en lichaam gaan vergelijken met die van anderen.

Mensen kiezen er vaak voor om enkel de hoogtepunten van hun leven met de rest van de wereld te delen, dan ziet iemands leven er al snel perfect uit. We worden constant blootgesteld aan mensen die de prachtigste kleding hebben, de mooiste reisjes maken, in de mooiste auto’s rijden en ga zo maar door. Op deze manier krijgen anderen al snel het gevoel dat hun leven lang niet zo perfect als dat van hen. Daarom geeft BLVD jou een paar handige tips. Zodat ook jij in luxe kunt leven zonder te veel geld kwijt te zijn.

De mooiste auto’s en scooters

Als jij je koning(in) voor een dag of voor een maand wil voelen, dan kan dat zeker. Zo kun je bijvoorbeeld een prachtige auto of dikke Vespa leasen voor een aantal dagen of weken. Op deze manier kun je daar even heerlijk van genieten, zonder er daadwerkelijk echt veel geld aan kwijt te zijn. Lease een BMW 5 serie of andere luxe auto om hier lekker mee te pronken. Let er wel op dat als je op de langere termijn gaat leasen, dat het je dan wel meer geld gaat kosten.

Girls/boys night out

Een avondje op stap met vrienden en vriendinnen is altijd leuk. Vaak heb je dan niet eens zo veel geld nodig. Een gouden tip is om te zeggen tegen de barman/vrouw dat je jarig bent. In sommige gevallen krijgen jij en je al jouw aanhang (wel onder de tien personen) dan gratis drankjes. Gratis drankjes zijn natuurlijk altijd welkom.

Ga op vakantie buiten het hoogseizoen

Als je van reizen houdt, denk er dan eens over na om te gaan reizen buiten het hoogseizoen. Natuurlijk hebben velen van ons rekening te houden met school en/of werk. Maar zodra je de kans krijgt om een keer buiten de reguliere schoolvakanties op vakantie te gaan, zeg ik doen! Niet alleen scheelt dit je vaak honderden euro’s, ook is het vaak leuker. Aangezien het op je vakantiebestemming waarschijnlijk een stuk rustiger is. Op deze manier kun je alles op je gemakje bekijken en ook nog eens betere kiekjes schieten zonder al die andere toeristen op de achtergrond.

Slim shoppen

Denk er eens over na om niet altijd maar in de reguliere winkelstraten te gaan shoppen, maar ook bijvoorbeeld eens een keer langs de vlooienmarkten te gaan. Naast dat dit ook nog eens een stuk goedkoper is dan de kleding in winkels als H&M, Zara, The Sting, Bershka, etc., is het ook een stuk unieker. De kleding die op de vlooienmarkten wordt verkocht, is namelijk vintage en dat betekent dat weinig mensen in dezelfde exclusieve kleding als jij zullen lopen, maar dat je er toch nog prachtig uit kunt zien. Hoogstwaarschijnlijk zal het ook niemand opvallen dat je weinig voor deze kleding hebt betaald.

Werken voor BLVDyup

Tot slot is het een echte aanrader om bij BLVDyup te gaan werken. Naast dat het ontzettend leuk werk is, krijg je in ruil ervoor heel vaak super leuke dingen. Van weekendjes weg in de heerlijkste hotels, tot de nieuwste kleding van de gaafste merken en van gratis tickets voor de hotste festivals tot etentjes bij de meest chique restaurantjes. Zo kan ik nog wel even doorgaan. We voelen ons eens in de zoveel tijd een echte celeb!

Al met al, laat je niet intimideren door andere mensen op sociale media wiens leven er zo perfect uitziet. Als je een beetje creatief nadenkt, dan kom je zelf ook al een heel eind!

Tags: , , ,