MENU
Nest IQ Cam

Nest IQ Cam: Cams worden steeds slimmer

Union fietsen

Scoor nu jouw limited edition Union-fiets

HP ENVY

april 1, 2018 reageren (0) Views: 2032 Gadgets Larissa Hendriks

We ‘envy’: Iedereen in het bezit van de HP ENVY

Tegenwoordig zijn dunne en lichte laptops niet meer beperkt, en gelukkig maar! Wij zijn als Young Urban Potentials opzoek naar krachtige laptops die toch licht genoeg zijn om mee te dragen onderweg. Een extra pluspunt is wanneer deze laptop nog een elegante uitstraling heeft ook. BLVD vond dit allemaal in de HP ENVY.

Deze compacte  laptop is uitgerust met de nieuwste hardware, zo kan je vrijwel alles doen wat je wilt, zoals je het wilt. Het is nog altijd bijzonder hoe er tegenwoordig zoveel in kleine, lichte en toch stijlvolle apparaten verwerkt kan worden. Dit is zo’n krachtige laptop zoals je gewend bent, maar dan een slag kleiner.

Krachtig

De HP ENVY laptop is voorzien van state-of-the-art geluid met de nieuwe generatie HP Audio Boost- en SmartAmp-technologie. Deze zorgen voor een rijker geluid en diepe bastonen zonder vervorming. Dat is nog niet alles, dit is natuurlijk niet genoeg om écht van onze lievelingsdeuntjes te genieten… De HP luidsprekers zijn samen met de experts van Bang & Olufsen ontworpen. Dit veroorzaakt de luisterervaring die we hebben willen, een rijk en authentiek geluid.

Nu zal je vast in de veronderstelling zijn dat de batterij het niet heel lang uit zal houden. Het is immers maar een kleintje! Toch zal het ding je verbazen. De levensduur van de batterij is wel tot 14 uur en 15 minuten, behalve wanneer je gaat bingewatchen, dan is de levensduur tot 12 uur en 30 minuten.

Handig

Een lichtgewichtje als laptop is natuurlijk altijd handig voor onderweg. Zo bood deze mij een uitkomst op mijn reis naar Thailand, zoals je hier kan lezen. Deze lichte krachtpatser heeft namelijk een gewicht van maar ongeveer 1,23 kg! Prima gewicht om mee te nemen in de handbagage.

Op reis was deze laptop ook heel erg handig. Met maar een grootte van 13,3-inch, kan je niet heel veel verwachten van de poorten aan de zijkanten van de laptop. Van tevoren had ik verwacht dat ik mijn foto’s en video’s niet over zou kunnen zetten tijdens de reis, maar de HP ENVY verraste mij! Aan de zijkant zit namelijk een ingang voor je micro SD kaartje. Helemaal gelukkig heb ik tijdens mijn reis door Thailand al mijn video’s en foto’s als back-up in een paar seconden op de laptop kunnen overzetten. Niet overal is Wi-Fi aanwezig namelijk, en als die er is, dan is deze verbinding vaak niet sterk genoeg om even snel zoveel bestanden over te zetten.

Elegant

De laptop is verrassend dun! Toch voelt het niet kwetsbaar aan, maar juist heel sterk met die strakke afwerking van het metalen ontwerp. De 13,3-inch modellen zijn verkrijgbaar in zowel Silk Gold als Natural Silver en de 17,3-inch modellen alleen in Natural Silver.

Silk Gold

Het scherm is een full HD-scherm, wat prettig is wanneer je even een momentje pakt om te genieten van jouw favoriete series en films. Dit revolutionaire scherm heeft een ultradunne, nauwelijks zichtbare rand. Een schitterend ontwerp wat lijkt op een mini omlijsting. Dit in combinatie met de glanzende effecten geeft de laptop een onwijs moderne en stijlvolle look.

Wij zijn overtuigd door deze HP ENVY: we ‘envy’ everybody who owns this laptop!

 

Tags: , , , ,