MENU
Vlaamsch Broodhuys

Vlaamsch Broodhuys: Voedzaam & smaakvol zuurdesembrood

Electric Castle

Electric Castle: Line-up, verblijfopties, reistips & winnaars

foodfestivals

april 5, 2018 reageren (0) Views: 4366 Events, Food Winnie Hofstra

Zet deze foodfestivals in je agenda voor deze zomer!

In de zomermaanden is dansjes doen in de zon op de tofste festivals het leukste wat er is, naast hapjes en drankjes doen op het terras… Of nee, ook op festivals! Het aantal foodfestivals groeit elk jaar weer als kool. Deze zomer is er naar iedereens smaak wel een eetfestijn te vinden, of je kunt juist je horizon verbreden door totaal nieuwe dingen te happen.

Van sushi-donuts tot culinaire hoogstandjes van sterrenchefs, BLVD zet een aantal gevarieerde foodfestivals op volgorde zodat je ze niet kunt missen. Nu kun je alvast in je agenda zetten wanneer je het boodschappen doen lekker kunt skippen.

Sushi Festival

Ja je leest het goed, een sushi festival. Sushi-donuts, sushi-burrito’s en sushi-burgers, je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Zo kun je op zoveel mogelijk manieren van sushi genieten. Rollend naar huis!

Datum: 26 & 27 mei
Locatie: Dok Amsterdam

Tapas Food Festival

Als er iets zomers is, dan is het wel tapas. Op het Tapas festival vind je een gevarieerd aanbod aan foodtrucks. Lekker wegdromen naar de Spaanse zon terwijl je de gerechtjes wegwerkt, en dat gewoon in Nederland.  Een sangriaatje in de hand mag natuurlijk ook niet missen.

Datum: 13 mei
Locatie: Dok Amsterdam

Taste of Amsterdam

De Amsterdamse fijnproevers loopt het water hier ongetwijfeld in de mond. In het Amstelpark verzamelen zich Amsterdams meest spraakmakende (of moet ik zeggen: smaakmakende) restaurants om meer dan 100 gerechtjes voor je te serveren. Bovendien is het alweer de 10de verjaardag van de Taste, dat zal gevierd worden met speciale acties. Wij hebben er ook eentje voor jou! Hou hiervoor BLVD in de gaten…

Datum: 1 /tm 3 juni
Locatie: Amstelpark Amsterdam

Veggie festival

Om nieuwe inspiratie op te doen naar de vegetarische/veganistische keuken is dit festival ideaal. Je vindt er veggie hoogstandjes en vernieuwende veggie producten. Naast heerlijke happen en een gezellige sfeer met live muziek is het ook nog eens een bewust dagje uit.

Datum: 15 t/m 17 juni
Locatie: NDSM Scheepsbouwloods Amsterdam

TREK

Er is geen beter festival voor de lekkere trek, maar ook echt alle lekkere trek. Van alle genoemde festivals heeft deze toch wel het meest gevarieerde aanbod. Van sushi, tot Surinaams, tot vega-burgers, van alles om je vingers bij af te likken. Ook vind je er goed wijnen, cocktails en speciaalbier, dus wat wil je nog meer? Alsof je door een smakelijke ontdekkingsreis trekt.

Datum: 13 t/m 15 juli
Locatie: Amstelpark Amsterdam

Tags: , , ,