MENU
vintage shoppen

Vintage shoppen in Amsterdam doe je hier

Mad fox

MAD FOX: Haal de vos in jezelf naar boven

festivaltrends

april 16, 2018 Reageren (1) Views: 4809 Events, Fashion Iza Verschuur

Festivaltrends voor 2018

Het is weer lente! Het festival seizoen is begonnen en we hebben er allemaal zin in. Zeg gedag tegen je bloemenkrans en franjes. Dit zijn de festivaltrends van 2018. Statements waarin je helemaal kan losgaan. Dansen in de zon, genieten van muziek en op alle foto’s shinen.

Een feestje is altijd leuk, maar nog veel leuker wanneer je complimentjes ontvangt over jouw look en na het festival zelfverzekerd de foto’s op Instagram kan gooien. Daarom hebben wij voor jou uitgezocht wat de tofste festivaltrends zijn voor 2018!

Versier je lichaam

Glitter en tijdelijke tatoeages op je lichaam zijn helemaal hip dit seizoen. De glitters vervangen dit jaar de bloemenkransen en wij vinden het te gek. Met glitters kan je de nadruk leggen op de mooiste delen van jouw lichaam. Voor mannen bijvoorbeeld langs de kaaklijn en op de schouders. Voor vrouwen op hun jukbeenderen in plaats van highlight of langs de sleutelbenen en op de decolleté. Tijdelijke tatoeages kunnen natuurlijk overal worden geplakt. Genieten van lichaamsversiering zonder dat je er permanent aan vast zit!

Doorzichtig en aan elkaar vast

Doorzichtige rokken en jurken gemaakt van kant of een andere doorzichtige stof gaan we veel zien dit jaar. Als je hier goed genoeg voor in je vel zit is het een prachtige optie. Het enige dat je eronder aan hoeft te trekken is een body. Als je wat makkelijker naar het toilet wilt gaan kan een mooie high waist onderbroek en een bralette of een hemd natuurlijk ook! Dit jaar zijn er natuurlijk ook weer jumpsuits te vinden op de festivals. Een geweldige optie omdat er heel veel opties zijn en je meteen klaar bent met je outfit. Een paar mooie accessoires en je ziet er top uit. Dit jaar gaan de mannen ook in jumpsuits. Ze hebben zelfs een speciale naam gekregen: Romphims.

Kimono’s

We komen er nooit meer vanaf, maar dat is juist hartstikke goed: de kimono. Draag er een outfit onder en gebruik het als jasje, of juist niets eronder (natuurlijk ondergoed, als je dat wilt) en draag het als jurk. Ook voor mannen zijn er mooie kimono’s te krijgen. Ze zijn ideaal voor festivals in ons onvoorspelbare land. Mocht het in de avond toch wat afkoelen is het lekker dat je iets bij je hebt om je te bedekken, maar ook als de zon toch iets te heftig is. Kimono’s geven verkoeling als het te warm is en houden je warm als het avondwindje tevoorschijn komt.

Tags: , , ,