MENU
Strandhotel Camperduin

Strandhotel Camperduin: Voor de achterblijvers deze vakantie

Overview Napels

Napels pt.1 – Waarom je deze spannende stad echt...

stad

mei 4, 2018 reageren (0) Views: 1694 Food, Travel Winnie Hofstra

Den Haag pt.1: Eten en drinken

In de stad achter de duinen is van alles te beleven: Den Haag. Voor ieder wel wat wils. Een cruciaal onderdeel voor een dagje uit is natuurlijk je buikje vullen met lekkere happen en hippe drankjes. Bij deze food spots moet dat wel voor de bakker komen. Ga jij voor luxe frites of toch voor een Aziatische specialiteit?

Den Haag, de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Met wel 526.439 inwoners is deze stad de op twee na grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. In dit artikel delen we met jou waar jij het best heen kan gaan om je buikje te vullen…

5 sterren friet bij het Frites Atelier

Zin in een snack voor de lekkere trek, maar wil je toch iets meer uitpakken? Ga langs bij het Frites Atelier. Daar hebben ze écht lekkere friet, ontwikkeld door een sterrenchef. Je kunt er kiezen uit een palet aan verschillende sauzen die je zelf over je portie heen kunt verdelen vanuit de marmeren potten. De truffelmayonaise is een echte aanrader. Verder hebben ze andere bijzondere varianten als patat met Parmezaanse kaas en basilicum. Een heus snackkunstwerk.

Klein Viëtnam bij Little V

In hartje Den Haag vind je Little V. Wanneer je het restaurant binnenloopt kom je meteen in Aziatische sferen, alsof je er echt eventjes bent. Overal hangen mooie planten, bamboe en lampjes en je neus vult zich met lekkere geuren. Op de kaart staan lekkere kleine en grote gerechten en bijzondere drankjes. Laat je verassen door de verschillende smaken.

Een kommetje vol sushi bij de Poké Bar

Voor de sushiliefhebbers onder ons is dit de hemel op aarde. Je kiest er al favoriete sushi ingrediënten uit, van sausjes tot zalm tot zeewier en dit word vervolgens samen gevoegd tot een goed gevulde poké bowl. Zo kun je er nog langer van genieten. Alles is heerlijk vers en goed van smaak. Uiteraard ziet het geheel er uit mooi kleurrijk uit. Het oog wil ook wat. Een gezellig tentje om te zitten midden in de stad. Of neem het mee en eet het ergens in het park op als het zonnetje schijnt.

Er ook een nachtje aan vast plakken? Ga slapen in de Kijkduin strandhuisjes. 

Tags: , , ,