MENU
Blaze

Blaze: Effectief sporten op intense beats

Mesologie

Mesologie: Geneeskunde zoals je deze nog niet kent

Guess Date: nieuw bij Concentrate Velvet

mei 7, 2018 reageren (0) Views: 2838 Life Janneke Siemes

Daten: Draai de rollen eens om

Tijdens de perfecte date stel je elkaar vragen waarbij sprake is van hoor en wederhoor. Je kunt jezelf vinden in datgene wat de ander als antwoord geeft. Af en toe lijkt het zelfs alsof de ander precies het antwoord geeft dat jij had verwacht. Hierdoor ontstaat met regelmaat een glimlach op je gezicht. De ander vindt het prettig je glimlach te zien en zal op zijn beurt proberen je vaker te laten lachen. Maar wat als de rollen worden omgedraaid?

Rollen omdraaien: wanneer je elkaar geen vragen stelt, maar wanneer je op basis van vooroordelen de verwachte antwoorden in vult voor de ander. Dat vroeg het brein achter het nieuwe programma van Concentrate Velvet zich ook af. En met deze gedachte in het achterhoofd werd het programma Guess date geboren.

Guilty pleasure

Guess date wordt iedere zondag uitgezonden op Concentrate Velvet, het nieuwe kanaal van Concentrate vol topics over beauty, fashion, lifestyle, liefde en entertainment. Een programma waarin singles op date gaan is hot! Voor veel van ons zijn programma’s als First Dates, The Undatebles en Tempation Island een echte guilty pleasure. Waarin Guess date zich onderscheidt van deze programma’s? De singles die mee doen aan dit programma krijgen hun date eerst te zien, en worden vervolgens geacht een vragenlijst in te vullen.

Daten… het blijft iets aparts he? Misschien worden er daarom ook zoveel programma’s over gemaakt en stiekem smullen wij ervan. Deze kijktip is perfect voor het dagje bankhangen, een heerlijk programma om te kijken als je een beetje brak, lui, moe of verveeld bent.

De antwoorden die de single geeft over zijn/haar date zijn puur en alleen gebaseerd op een eerste indruk en wellicht een (kleine) dosis aan mensenkennis. Wanneer beide singles de vragenlijst ingevuld hebben presenteren ze de gegeven antwoorden aan elkaar. Hoe goed schatten de singels elkaar in? Je bent de gelukkige winnaar in dit programma wanneer je zoveel mogelijk juiste uitkomsten hebt- oftewel, diegene met de meeste mensenkennis wint! En de prijs? De winnaar mag beslissen of hij/zij samen met deze ‘date’ naar de film gaat of toch liever met een vriend of vriendin op pad gaat.

Dus heb jij vol verbazing naar alle afleveringen van Temtation Island gekeken en ben je toe aan nieuwe smeuïge sensatie? Dan is Guess date de oplossing! Iedere zondag om 16:30 op Concentrate Velvet! Nieuwgierig geworden? klik hier!

Tags: , ,