MENU
sophie stone

Sophie Stone: Een pop-up store voor duurzame mode

riem

Hét fashionitem deze zomer: De riem

kleding

mei 8, 2018 reageren (0) Views: 1931 Fashion Winnie Hofstra

Den Haag pt. 2: Kleding winkels voor mannen en vrouwen

In ons kikkerlandje valt  meer te beleven dan je denkt. Blijf je deze zomer thuis? Ga dan eens even lekker tourist in eigen land spelen. Wat dacht je van Den Haag. Ontdek het ‘urban potential’ van Nederland.

We adviseerden je in een eerder artikel al spots waar je terecht kunt voor goed voedsel in deze mooie stad, maar Den Haag heeft nog veel meer te bieden. In deel twee nemen we je mee naar hippe kleding winkels. Van schattige concepts stores tot vintage tot vette streatwear voor mannen. In Den Haag kun jij vast en zeker toffe items aan je garderobe toevoegen. Wij denken dat je in deze winkels geheid iets op de toonbank legt.

Aspact

Heb je een voorliefde voor exclusieve sneakers en hul je jezelf het liefst in streetstyle? Ga langs bij Aspact. Hier vind je een hele muur met mooie modellen sneakers van onder andere Mason Garments en Filling Pieces. Niet on a budget, maar dan heb je wel iets waar niet de hele massa mee loopt. Ook vind je vele unieke shirts en sportieve broeken. Voornamelijk de stijlvolle mannen onder ons kunnen hier wel hun slagje slaan.

Adres: Dagelijkse Groenmarkt 20

Listed

Klein maar fijn is Listed, een concept store is een lief zijstraatje in het centrum. Je vind er stijlvolle kleding van mooie merken voor de dames, maar ook leuke hebbedingetjes om cadeau te toen. Zeker de moeite waard om even rond te neuzen. Alleen al kijken is leuk. Zet deze winkel maar op je lijstje.

Adres: Molenstraat 36

Funkie house

De naam Funkie house doet deze winkel zeker eer aan. Je vindt er niet de standaard kleding die je in alle winkelketens kunt krijgen. Het juist net wat kleurrijker, speelser en met een aparte touch. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier een nieuwe funkie outfit bemachtigen. Ook vind je er sneakers.  Een geschikte festivaloutfit zou je hier bijvoorbeeld zeker goed kunnen scoren.

Adres: Schoolstraat 35

Tags: , , ,