MENU
richard koek

Koek-koek! New York kijkt naar het vogeltje.

festivalbezoeker

4 herkenbare situaties voor jou als festivalbezoeker

the ark

mei 19, 2018 reageren (0) Views: 2391 Events Larissa Hendriks

The Ark: Het veelzijdige festival aan boord

Na een volledig uitverkochte editie vorig jaar, licht The Ark dit jaar niet één, maar twee keer het anker. Op het cruiseschip, dat vanuit het Spaanse Barcelona een tocht maakt over de Middellandse Zee en onderweg aanmeert in Sète, Ibiza en Palma Mallorca, staat genieten centraal en niet alleen op muzikaal vlak.

Aan boord zal je voorzien worden van top dj’s, tropische omgevingen en culinaire hoogstandjes. Stap aan boord van de Ark en vind je innerlijke dier. Eind augustus begint de wereld opnieuw, ver weg van al zijn waanzin. Het zal voelen als de grote ontsnapping. 

Geschiedenis lesje

Noah’s Ark is een van de meest fascinerende verhalen uit de geschiedenis. De oprichting van Noah’s Ark was bedoeld om de vloed te overleven: scheiding van de mensheid en het begin van een nieuw tijdperk. Alleen degenen die elkaar hielpen, de onschuldigen, kregen een plaats bij de Ark. Met het verleden in onze herinnering vaar je met the Ark naar een tropische toekomst en ben je uitgenodigd te proeven van de mooie dingen die het leven te bieden heeft…

Culinaire verwennerij

Net als bij andere cruises zijn lekker eten en drinken ook een must bij The Ark. De hele dag én nacht door geniet je dus van heerlijke maaltijden, snacks en verfrissende drankjes (water en sapjes). Ben je opzoek naar meer culinaire verwennerij van hoger niveau? Dan betaal je wel een toeslag. Tickets voor de diners dienen vooraf besteld en betaald te worden. De verkoop van de tafels gaat in juni van start via de website.

De Oesterput brengt 500 levende kreeften mee aan boord

Terwijl top dj’s de beste beats voorzien om op te dansen, zorgen verschillende ‘guest-chefs’ voor culinaire hoogstandjes. Zo schotelen de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw en zijn Belgische collega Michaël Vrijmoed je hun beste signature dishes voor, zorgt de hippe Amsterdamse Chin Chin Club ook op het bord voor de juiste mix tussen beats & asian vibes en tovert De Oesterput kraakverse zeevruchten op tafel.

Vaar je mee?

Het cruiseship Vision of the Seas wordt eind augustus omgetoverd tot een hippe drijvende club en vaart uit van 30 augustus tot 3 september en van 3 september tot 7 september. The Ark zet koers naar Sète, Palma Mallorca en Ibiza om daarna terug te keren naar het Spaanse Barcelona. Prijzen variëren per type kajuit en zijn inclusief alle maaltijden, entertainment en non-alcoholische dranken.

Tickets koop je via https://www.theark.cruises/en

10 geboden van The Ark

Alle bezoekers zijn deelnemers om de meest oogverblindende ervaring voor elkaar te creëren. Daarom wordt iedereen gevraagd om de boodschap van de 10 geboden uit te dragen.

  1. Iedereen als gelijken zien en elkaar respecteren
  2. Op elkaar passen en helpen waar nodig
  3. Schip en bemanning respecteren
  4. Waar nodig hulp vragen aan de bemanning
  5. Feesten met passie en liefde
  6. De meest buitengewone versie van jezelf zijn
  7. Een item, outfit of accessoire meenemen om bij te dragen aan de sfeer aan boord
  8. Verantwoordelijk feesten
  9. Rusten en ontspannen zolang je lichaam dit nodig heeft
  10. Het schip en al zijn faciliteiten gebruiken

Tags: , , ,