MENU
kleding

Den Haag pt. 2: Kleding winkels voor mannen en...

Shop je wild op de Amsterdamse Haarlemmerstraat

riem

mei 11, 2018 Reageren (1) Views: 2118 Fashion Winnie Hofstra

Hét fashionitem deze zomer: De riem

We kunnen er niet meer omheen en we doen het om onze middel heen, ik heb het over de riem. Deze zomer niet weg te denken uit het modebeeld. In alle soorten en maten zien we ze terug en ze kunnen jouw outfit net dat beetje extra geven. 

BLVD zet deze week voor jou de riemen op een rijtje die nu hot zijn. Kies er eentje die bij jouw stijl past of misschien kun je al wel roeien met de riemen die je hebt.

Industrieel

Riemen van rauw materiaal dat je doet denken aan industrie en de bouw. Geen luxe leer, maar gewoon canvas en met grote teksten. In een eerder artikel heb je hem al voorbij zien komen. De riemen van Offwhite zijn hier een perfect voorbeeld van. De trend komt bij hen vandaan. Banden die normaal worden gebruikt om zwarte objecten te tillen knoop je nu om. Zorg dat de riem net wat te lang is, zodat je het uiteinde bungelt. Het zorgt voor een stoere nonchalante look.

Designer

We mogen deze zomer patserig zijn en pronken met designerriemen. Grote statement logo’s worden geaccepteerd. Je hebt geen opvallende outfit meer nodig. Ga voor basic en laat de riem het werk doen. Natuurlijk laat onze portemonnee dit niet altijd toe. In dit artikel kun je daarom lezen hoe designeritems ook voor jou bereikbaar worden.

Cowboy

Een leren riem doet het altijd goed, maar de cowboy-inspired riem is net even origineler en spannender. Hij heeft een grote zilver versierde gesp en uiteinde. Met deze riem versla jij iedereen op de modeprairie. Draag hem gewoon lekker om een jeans of voor de dames kan hij ook prima om een zomers jurkje.

Ingewikkeld

Niet één, maar twee of drie keer om je middel. Dat mag met die riemen dit seizoen. De dames kunnen hier een prachtige taille mee creëren door en riem over hun jurk of jumpsuit heen te wikkelen. De heren kunnen voor een eerder genoemde industriële versie gaan en deze nonchalant om hun middel heen laten vallen.

Welke outfit inclusief riem is jouw favoriet? En heb je nog meer trend die we zijn vergeten?

Tags: , , , , ,