MENU
Union fietsen

Scoor nu jouw limited edition Union-fiets

Nog relaxter op reis met Victorinox Spectra 2.0

Desperados Play Bottle

mei 13, 2018 reageren (0) Views: 3240 Gadgets Joyce Veltman

Maak je eigen partytrack met de Desperados Play Bottle

Een goed feest zonder goede muziek bestaat niet, dat weet iedereen. Echter komt het nog vaak genoeg voor dat je op een feest of festival bent en je favoriete muziek maar niet wordt gedraaid. Hoe gaaf is het dan ook als wij jou vertellen dat je vanaf nu het heft in eigen handen kunt nemen op dit gebied met de Desperados Play Bottle?

Desperados heeft de nieuwe Desperados Play Bottle uitgebracht. Hiermee zorgen ze ervoor dat jij als partystarter tijdens het drinken van je favoriete drankje ook nog eens je eigen tracks kunt mixen. Wat zou jij draaien?

Do it yourself

Desperados laat weten dat ze al langer inzien dat partygangers graag hun eigen feestjes bouwen en speelt daar dan ook volop op in. Zo organiseerden ze in maart samen met DJ KiNK en een groep artiesten en creatieven van over de hele wereld een live performance met zelfgemaakte muziekinstallaties, genaamd Desperados Sound Stage W.T.F. (Watt The Frequency). Nu is er dus de Desperados Play Bottle, om de consumenten ook eens het heft in eigen handen te laten nemen.

Hoe werkt het?

Door het speciaal ontworpen Desperados-logo aan de voorkant van het flesje te scannen in Facebook messenger kun je je eigen track bouwen, of via een gedeelde code zelfs samen met vrienden de ultieme mix maken. Met deze track maak je ook nog eens kans op exclusieve festivalprijzen deze zomer, zoals en helikoptervlucht boven een festival, VIP en glamping tickets.

Met deze interactieve fles creëer je dus samen met jouw ultieme festivaldrankje je eigen ‘do it yourself muziekbeleving’.

Desperados Play Bottle

De Play Bottle is vanaf 1 mei 2018 als limited edition in de Desperados Original sixpack verpakt. Deze zijn gewoon verkrijgbaar in de supermarkten. Met de code op de verpakking zijn er festivaltickets te winnen voor onder meer Amsterdam Open Air, Down the Rabbit Whole, Awakenings, WE are Electric, Dominator, Lowlands, Decibel Outdoor en Mysteryland. Met de track die je mixt met Desperados PLAY kunnen via de automatische verstuurde code in FB messenger aanvullende prijzen worden gewonnen. Denk aan glamping op Lowlands en We Are Electric, VIP-tickets voor Mysteryland, een helikoptervlucht over Decibel Outdoor en en 5 minuten DJ-gig op We Are Electric.

Tags: , , ,