MENU
pizza heart bar

Veganistische pizza’s bij Pizza Heart Bar

KFC hackt McDonald's

KFC hackt McDonald’s

Ramen

mei 16, 2018 reageren (0) Views: 2150 Food Joyce Veltman

Tokyo Ramen opent een nieuw restaurant in Amstelveen

Voor de echte Japan liefhebbers is er goed nieuws. Tokyo Ramen heeft namelijk onlangs een nieuw restaurant geopend centraal gelegen bij het stadsplein in Stadshart Amstelveen. Het restaurant brengt authentieken Japanse Ramen naar Nederland. Tokyo Ramen heeft op twee locaties in Amsterdam reeds restaurant en heeft nu haar deuren geopend voor de derde locatie in Amstelveen. Een kijkje waard!

Ramen, wat is dat? De meesten van jullie zullen wel denken, ramen, waar hebben ze het over? Ramen is een bijzondere Japanse soep, die ook in Japan zelf een toenemende populariteit geniet. Tokyo Ramen brengt deze speciale, authentieke Japanse soep nu dus ook naar Nederland.

Over Tokyo Ramen

Tokyo Ramen wil de bezoekers een authentieke ervaring meegeven vanuit de Japanse keuken. Dit doen zij door minstens de helft van hun ingrediënten rechtstreeks uit Japan te laten importeren, zodat de bezoekers de soep kunnen proeven met grotendeels de echte ingrediënten die in Japan zelf ook hiervoor worden gebruikt. Via een geheim procedé wordt de soep door de chef-koks bereid. De menukaart combineert de variatie aan Ramen soepen met Japanse bieren en diverse smaken van Sake.

Met de nieuwste vestiging in Amstelveen is de grote wens van manager Ken Claes uitgekomen: ‘Juist omdat Amstelveen de woonplaats is van zo vele Japanse expats, hopen wij dat liefhebbers hun weg weten te vinden naar Tokyo Ramen. Naast dat we deze Japanse expats hun weg willen laten vinden, hopen we natuurlijk ook dat alle inwoners van Amstelveen kennis willen maken met Ramen!’

Praktische informatie

Het restaurant is bescheiden ingericht met subtiele Japanse decoraties. Het personeel is internationaal qua afkomst, waarbij minimaal 50% de Japanse taal spreekt. Het restaurant heeft maar liefst 60 binnen zitplaatsen en 60 zitplaatsen op het buitenterras.

Een heerlijk shop- en eetdagje

Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen, zoals de Bijenkorf, Scotch & Soda, ZARA, We are Labels, Massimo Dutti, Nespresso, G-Star RAW, Superdry en Van Gils. Ook zijn er diverse boetiekjes te vinden. In 2015 is Stadshart Amstelveel opnieuw uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’.

Redenen genoeg om hier dus eens lekker een dagje te gaan shoppen en deze heerlijke dag af te sluiten door een heerlijke Ramen soep uit te proberen bij Tokyo Ramen.

Tags: , ,