MENU

Shop je wild op de Amsterdamse Haarlemmerstraat

royal wedding

Outfits van de royal wedding om door een ringetje...

zomerschoenen

mei 18, 2018 Reageren (1) Views: 2417 Fashion Winnie Hofstra

Schoenen inspiratie voor deze zomer

Tijd voor blote tenen en luchtige materialen. Het is bijna zomer, tijd voor nieuwe zomerschoenen! De volgende opties gaan we veel zien lopen deze zomer. Comfort gaat voor, verklappen we alvast. Laat je inspireren!

De laarsjes en anderen warme schoenen mogen weer in de kast de komende tijd. Volgende maand wordt het officieel zomer en wat hebben we er zin in.

Badslippers

Niks is gemakkelijker dan even snel je slippers aan te schieten om naar het strand te gaan. Vooral van die grote comfortabele badslippers. Wat als ik je vertel dat je daarmee nu ook nog eens fashionable erbij loopt (mits je de witte sokken er in weg laat), ideaal toch? De badslippers met logo zijn favoriet deze zomer. De klassiekers van Adidas met de streepjes kennen we natuurlijk al jaren, maar hier blijven nieuwe versies en kleuren van uitkomen. Ook zie je dat steeds meer merken ze uitbrengen. Naast het grote logo kun je ook juist gaan voor een gekke print of bijvoorbeeld metallic.

Wit

Met wit kan je niet de mist in gaan. Er gaat niks boven een klassieke witte sneaker en daar maar jij deze zomer de blits mee. Ze zijn overal bij te combineren en frissen je outfit op. Denk bijvoorbeeld aan de lage Nike Airforce. Een model dat niet voor niks elk jaar weer terugkeert.

Tip: Wil je nou meer inspiratie op doen voor andere toffe modellen? Breng dan een bezoek  aan Sneakerness in Amsterdam dit Pinksterweekend. Hier hoor je alles over de nieuwste trends in sneakerland en kun je de exclusieve paren bekijken en bemachtigen.

Espadrilles

Als je espadrilles ziet denk je meteen aan zon, zee en strand. Niet zo gek, want ze komen ook oorspronkelijk uit Spanje. Het zijn schoenen van luchtig materiaal met een touwzool. Perfecte zomerschoenen dus! Voor mannen zijn bijvoorbeeld loafers in deze stijl perfect voor onder een casual outfit. Voor de dames zijn sleehakken in espadrille stijl erg geschikt voor een etentje op het strand of ga lekker voor instappers voor na het zwemmen.

Ben je benieuwd wat hét fashion item voor deze zomer is? Lees het in dit artikel.

Tags: , , ,