MENU
zomerschoenen

Schoenen inspiratie voor deze zomer

de stijl van

Fashion tYOUsday: De stijl van Hester en Marvin

royal wedding

mei 21, 2018 reageren (0) Views: 1804 Fashion Winnie Hofstra

Outfits van de royal wedding om door een ringetje te halen

19 mei 2018 gaven Meghan Markle en prins Harry elkaar het ja-woord. Een enorme happening die ons ongetwijfeld allemaal niet ontgaan is. Ik heb niet veel met royal weddings. Maar ik moet zeggen dat deze net een levend sprookje was… Waar ik wel veel mee heb is bijzondere outfits. En laten die nou net veel te zien zijn op zo’n royal wedding. Er zaten een aantal outfits tussen waar je ook zeker ‘ja’ tegen zegt. Ik zet ze voor je op een rijtje.

Heb jij de Royal Wedding gevolgd op de televisie? Of op Instagram en Snapchat door de verhalen van al je vrienden? Dan heb jij ook vast deze bijzondere outfits gespot…

Hoe kan het ook anders: dé jurk

Meghan is een echte natuurlijk schone. Veel poespas en tierelantijntjes heeft ze dan ook niet nodig. Als je zo’n uiterlijk hebt wordt elke outfit eigenlijk prachtig. Haar jurk van Givenchy is een eenvoudig, maar toch zeer klassiek en elegant ontwerp. Daar wil je toch gewoon mee trouwen?

Bron: Getty Images

Grijs en geel

En dan waren er George Clooney en zijn Amal. George wordt natuurlijk als hét voorbeeld gebruikt van dat grijs worden zo erg nog niet is. Nou een grijs pak is ook zo slecht nog niet. Weer eens wat anders dan het zwart en donkerblauw dat we vaak zien. Erg verfrissend! Verder is het ontzettend leuk dat Amal voor een opvallende kleur durft te gaan. Tussen alle lichte tinten knalde zij er echt uit en dat was een hele goede keuze. Krijg jij ook meteen zin om gele items aan te schaffen?

royal wedding

Bron: Getty Images

Toch nog sex appeal

Mijn absolute favoriet waren Victoria en David Beckham die er beide uit zagen om door een ringetje te halen. Ondanks dat ze er erg klassiek bijlopen is het ze toch gelukt er wat sex appeal en een stoer tintje aan toe te voegen. Victoria droeg een jurk die op het eerste gezicht degelijk en klassiek lijkt, maar dan toch met een split aan de voorkant. Ook de felrode pumps gaven de outfit een goede twist. David droeg een zeer net lat jasje met een chilet eronder, maar maakte dit dan nonchalant door er lekker een Rayban zonnebril bij te dragen.

royal wedding

Bron: Getty Images

Welke outfit is jouw favoriet?

Lees dit artikel voor meer fashion inspiratie.

 

Tags: , , ,