MENU
Fiets

Waarom ook jij vanaf nu naar je werk gaat...

Proteine shakes

Proteine shake: Hebben we het echt nodig?

KFC hackt McDonald's

mei 23, 2018 reageren (0) Views: 2526 Food, Lessons, Life Janneke Siemes

KFC hackt McDonald’s

De een geniet er wekelijks van, de ander alleen op een cheatday; fastfood! De grote hamvraag blijft altijd waar je die burger scoort, bij McDonald’s, Burger King of KFC? McDonald’s dacht ook even met lekkere kipburgers aan te komen zetten. Maar KFC is het hier niet mee eens en komt in actie. KFC hackt McDonald’s…

Het was ergens rond mijn pubertijd toen ik KFC ontdekte, ik logeerde bij mijn grote nicht, in de grote stad. Toen zij de keuze voor het avondeten aan mij overliet was deze snel gemaakt; “Ik wil wel een keer naar KFC!”, antwoorde ik. Met daarop de vervolgvraag: “wat is dat eigenlijk, Ken Chucky Fried Chicken?” “Dat is een soort McDonald’s maar dan met kip, alles daar is gemaakt met kip.’’ antwoorde mijn nicht.

Mocht ik ooit in een situatie belanden waarin ik een kind uit moet leggen wat KFC is dan zou ik precies ditzelfde antwoord geven. KFC staat gewoon duidelijk voor kip, Burger King kan ik tot op de dag van vandaag nog steeds niet definiëren. Als je het mij vraagt is dat ook een soort McDonald’s met grotere burgers maar vlakker van smaak.

Pok, pok

Wat nou zo verwarrend is, McDonald’s knalt ook steeds vaker met kipproducten, hoe heet die nieuwe burger ook alweer? The Crispy Chicken Burger? Overal kom ik promotiemateriaal tegen met daarop een grote kipburger afgebeeld gekoppeld aan de naam McDonald’s. Ik begrijp het niet meer, KFC stond toch voor kip? Alsof ik nog niet genoeg moeite had met het maken van onderscheid tussen deze drie fastfoodketens.

KFC hackt McDonald’s

Daar moet wat aan gedaan worden, KFC dacht hier hetzelfde over. Daarom hebben zij McDonald’s gehackt. Get the origional!

Hoe werkt de hack?

  1. Zoek een afbeelding van de Crispy Chicken Burger van McDonald’s.
  2. Ga met je smartphone naar www.gettheoriginal.nl, maak een foto van een McDonald’s uiting (bijvoorbeeld van een abri).
  3. KFC scant het product op the original recipe chicken.
  4. Binnen no time zal blijken dat deze burger niet the original recipe chicken bevat, en als beloning krijg jij KORTING om bij KFC te genieten van ‘Finger lickin’ good Original Recipe Chicken. Hoe briljant is dat?

Écht hacken is het niet, maar origineel vind ik het wel. En zeg eerlijk korting op eten, daar worden wij toch allemaal blij van! Dus schiet snel een foto van die nieuwe McDonald’s Crispy Chicken Burger en geniet van korting bij KFC!

Eet smakelijk!

Tags: , ,