MENU
festivalbezoeker

4 herkenbare situaties voor jou als festivalbezoeker

kaas

Internationale dag van de kaas!

Afrojack zoekt talent

mei 26, 2018 reageren (0) Views: 1887 Events Janneke Siemes

DJ Afrojack zoekt talent!

Heb jij talent, wil je er iets mee doen maar heb je dit tot dusver niet gedaan? Dat kan ik mij best voorstellen hoor. Na Idols zijn er zoveel talentenprogramma’s uitgespuugd. Maar dit wil je niet missen: Afrojack en zijn team zijn op zoek naar jonge zangers en rappers die de sound, looks en ambitie hebben om deel uit te maken van een nieuwe wereldwijde popgroep. 

Naast al die verschillende talentenjachten, lijkt het alsof iedereen op de hoek van de straat tegenwoordig ‘talent’ heeft. Logisch dat jij er dan niet meer mee te koop loopt. Hierdoor is het concept niet meer origineel en soms bijna irritant om naar te kijken. Gelukkig komt Afrojack met een nieuwe topper!

Afrojack zoekt talent

Het is wellicht wat spannend, maar dit is je kans! Waarom jij mee zou moeten doen met de audities? Omdat je er nu wél klaar voor bent, omdat je spijt krijgt als je het niet doet, of simpelweg omdat je maar één keer leeft. Alles wat je graag zou willen doen moet je gewoon zeker doen wanneer je hier de kans voor krijgt! Laten we de YOLO er weer ingooien, lekker 2016.

Hierbij nog een tip voor jouw bucketlist: ‘wakeboarden op verlaten plekken’.

Wat is jouw nieuwe kans?

DJ Afrojack is een artiestenmanagement kantoor gestart in Rotterdam, LDH Europe B.V. en de audities voor een nieuwe internationale popgroep zijn van start gegaan! Jij kunt hier deel van gaan uitmaken, dus grijp die kans!

Een debuut in 2019

Afrojack en zijn team zijn op zoek naar jonge zangers en rappers die de sound, looks en ambitie hebben om deel uit te maken van deze nieuwe wereldwijde popgroep. Deze wereldwijde audities gaan op 9 juni van start in Amsterdam, en op 16 juni in Rotterdam. Daarna gaat de zoektocht verder in London, New York, Los Angeles, Tokyo, Osaka en Taipei. De finale zal plaats vinden van 24 tot 31 augustus in Tokyo, Japan. Ben jij diegene die het overleeft tot aan Japan? Dan heb je niet alleen een geweldige reis rond de wereld gemaakt maar dan wordt 2019 ook het jaar van jouw debuut.

Ben jij er klaar voor?

Alle talentjes (zowel man als vrouw) tussen de 15 en 25 kunnen zich opgeven via www.globalvba.com. Let op: je moet accentloos Engels kunnen zingen en je mag nog niet onder contract staan bij een andere manager of managementbureau.

Just do it! Wij geloven in je.

Tags: , , , ,