MENU
vesuvio

Napels pt. 2 – Wijn proeven op de Vesuvio

pizza in new york

5 keer de lekkerste pizza in New York

mei 29, 2018 Reageren (1) Views: 1308 Gadgets, Travel Larissa Hendriks

Nog relaxter op reis met Victorinox Spectra 2.0

Het is alweer bijna zover, scholen sluiten bijna de deuren en op werk heb je er vast al vrij voor gevraagd: de zomervakantie! Op naar die vakantiebestemming waar je even een aantal dagen heerlijk tot rust kan komen. Het enige wat nog stress op zou kunnen leveren voor deze reis is de reis zelf en het inpakken van de koffers… Wij pakken de Victorinox Spectra!

In dit artikel vertellen we je over de Victorinox Spectra 2.0. Deze koffer mochten wij uitproberen op reis naar Costa Barcelona en is (spoileralert) goed bevallen. De koffer maakt het inpakken een stuk gemakkelijker en je komt prima weg met het blitse design op Schiphol. 

Victorinox Spectra 2.0: niet alleen een knap koppie

Waarom zijn we zo fan van deze collectie van Victorinox? Ten eerste hebben de koffers een fijne uitstraling en geven je net even dat extra goede gevoel wanneer je ermee naar de incheckbalie rolt. Natuurlijk weten we inmiddels wel dat uiterlijk niet alles is. Deze koffers hebben dan ook niet alleen een knap koppie, ook zijn ze erg handig en nog eens slim! Deze koffers zijn namelijk uitbreidbaar, hebben een gemakkelijke opening aan de bovenkant en zijn voorzien van een gratis tracking ID.

Stouwen is verleden tijd

We kennen de struggle allemaal wel: het mee terug krijgen van alle gekochte spullen tijdens de reis. Of je nou veel kleding shopt, goedkope wijnen mee terug wilt nemen of wat grote souverniers mee terug wilt nemen, dit kan problemen opleveren bij het inpakken voor de reis terug naar huis. Vooral bij verre reizen als naar Thailand kan het zijn dat je eigenlijk veelste veel mee terug wilt nemen (het is hier overigens veel goedkoper allemaal). Victorinox Spectra zorgt ervoor dat jij niet aan een worsteling met je koffer hoeft te beginnen. Deze collectie bevat nieuwe, uitbreidbare koffers waarvan de grootte kan worden aangepast.

“De Spectra Medium Expandable zorgt voor 47 procent extra inpakruimte”.
Carsten Kulcke, CEO van Victorinox Travel Gear.

De ruimbagagekoffer heeft een uitbreiding van elf centimeter met externe compressieriemen. Zo pas je dus als enthousiaste reiziger de grootte van de koffer naar wens aan. Deze nieuwe koffers hebben de Red Dot Design Award binnen gehaald. Deze hebben zij verdiend door de reiziger het beste te bieden op het vlak van reismogelijkheden, maar ook in design. De koffer die wij meenamen naar Costa Barcelona was een ruimbagage koffer. Deze ging gemakkelijk open aan de bovenzijde en heeft twee paar riemen waarmee het openvallen van de bovenkant vermeden wordt. Dit was verrassend praktisch!

Betreffende handbagage kunnen verschillende luchtvaartmaatschappijen ook verschillende richtlijnen en vereisten hebben voor de afmetingen. Met een uitbreiding van drie centimeter is de handbagagekoffer perfect om te voldoen aan de vereisten van de meeste luchtvaartmaatschappijen.

Gratis tracking ID

De koffer bevat een uniek ‘tracking ID’ nummer. Deze vind je daar waar je de hendel omhoog trekt. Hier staat ook een telefoon nummer die 24 uur per dag en 365 dagen per jaar te bellen is vanuit iedere plek in de wereld. Wanneer iemand jouw Victorinox vindt, kan deze persoon simpelweg dit nummer bellen. Wanneer je online jouw ID nummer geregistreerd hebt (dit moet je eerst dus wel even doen), wordt je genotificeerd om jouw koffer terug te krijgen zonder kosten!

Victorinox Spectra

De Spectra 2.0-collectie is te verkrijgen vanaf 330 euro en beschikbaar in zwart, rood en marineblauw.