MENU
de stijl van

Fashion tYOUsday: De stijl van Hester en Marvin

Defvin

Fashion tYOUsday: De stijl van Lotte en Defvin

Marleen

mei 29, 2018 reageren (0) Views: 1335 Fashion Winnie Hofstra

Fashion tYOUsday: De stijl van Marleen en Gillian

It’s tYOUsday! De rubriek waarin wij elke dinsdag twee stijlvolle mensen uitlichten. Daarnaast laten ze weten wat ze van elkaars outfit vinden. Het is heel vet om je eigen stijl te hebben en draag vooral waar jij je goed bij voelt, dat willen we maar wat graag benadrukken. Deze week is het de beurt aan Marleen en Gillian…

Wil jij volgende week jouw stijl laten zien en laten beoordelen door een andere mede-fashionliefhebber? Mail dan naar redactie@blvd.nl of stuur even een berichtje via de Facebook pagina! Lees hier de Fashion tYUOsday van vorige week met Marvin en Hester.

Marleen Ettema

Marleen is 22 jaar en studeert momenteel Fashion & Branding aan het AMFI. Daarnaast werkt ze als freelance stylist, dus als iemand gevoel voor stijl heeft dan is zij het wel! Op haar instagram @marleenettema kun je al haar toffe kleurrijke outfits bekijken. Dit is hoe Marleen haar stijl zou omschrijven:

“Mijn stijl is een verzameling in de letterlijke zin daarvan. Ik heb een fascinatie voor kleur en geniet van de hunt op pareltjes in de troep van een kringloop. Mijn kleding is voornamelijk vintage en ik ben eigenlijk alleen voor werk te vinden in de Kalverstraat. Ik zou mijn stijl omschrijven als merkloos. Hier hecht ik geen waarde aan. Voor mij is de essentie van een goede outfit het uitstralen van je mood die dag en dit staat voor mij los van status en merken. Sommige van mijn outfits zijn soms maar 5 euro in totaal haha. Op de schoenen na though! Die koop ik vaak nieuw. Mijn inspiratie haal ik voornamelijk uit de jaren 90 en de early 00’s. Maar dit gaat vaak in fases. Ik hou van het spelen met verschillen stijlen en dit te mixen tot outfits die niet voor de hand liggen.”

De outfit van Marleen:

stijl marleen

Gillian over Marleen

“Ik vind haar outfit tof en gedurfd. Ik zou namelijk zelf nooit al die kleuren met elkaar kunnen matchen! Dat vind ik echt dope. Wat ik ook cool vind en wat ik zelf ook doe zijn de hoge sokken. Witte broek, heel gewaagd! Ik kan niks netjes houden dus mij vind je niet in een witte broek haha. Als ik maar 1 woord mocht gebruiken: sauce!”

Gillian Sandikrama

Gillian is 22 jaar er werkt als sales associate voor de KPN. Hij geeft aan dat zijn stijl niet te beschrijven is. Hij draagt alles wat comfortabel is maar toch iets van ‘juice’ heeft. Daar zij wij ook fan van!

De outfit van Gillian:

stijl gillian

Marleen over Gillian

“Petje matcht de schoenen! Win! Een outfit waar naar mijn idee stiekem toch wel over na is gedacht. Hoe dat shirt nog even casual onder de trui vandaan komt die het geheel afmaakt. Wat ik leuk vind aan de outfit is dat het een bepaalde “effortlessness” uitstraalt. A la ik ben comfy, vind kleding dope, maar het hoeft allemaal niet te moeilijk. I woke up like this typa thing? But still cool haha. Als ik deze items zelf in mijn kast zou hebben had ik waarschijnlijk de roze kleur van het artwork naast hem eraan toegevoegd. Ik vind dat hij met deze outfit nog aardig op safe speelt.”

Wat een heerlijke outfits weer deze week! Mee eens? Laat vooral ook jouw mening even horen in de comments…

Tags: , , , ,