MENU

Nog relaxter op reis met Victorinox Spectra 2.0

dyson pure cool

Inspector Gadget: Dyson Pure Cool, de oplossing tegen hooikoorts

hp sprocket

juni 4, 2018 reageren (0) Views: 2286 Gadgets Larissa Hendriks

HP Sprocket: Dé gadget voor al jouw festival foto’s

Het festival seizoen is weer van start gegaan! Tijd om weer een hoop plezier én foto’s te maken. Maar wat doe je ermee aan het eind van het seizoen? Zonde eigenlijk dat deze (naast de geposte foto’s op social media) op de achtergrond van jouw gallerij verdwijnen. Met de HP Sprocket geniet je nog veel langer na van al jouw festival herinneringen!

Op een festival zorgen velen van ons voor prachtige kiekjes. Hup in een van je mooiste outfits, stralende lachjes op de gezichten, een drankje in de hand en als het even mee zit een zonnetje op de achtergrond. Met de HP Sprocket zorg jij ervoor dat deze mooie herinneringen niet zo snel zullen vervagen. Deze handige gadget print snel en gemakkelijk al jouw foto’s uit.

Polaroid is aan vervanging toe

We kennen inmiddels allemaal wel de Polaroid camera’s. Daar is immers een hele hype over geweest die nog steeds niet helemaal over gewaaid is. Toch vinden mensen dit te prijzig, gezien je eerst het toestel aan moet schaffen en vervolgens nog al die dure foto papiertjes. Daarbij blijkt het nog verdomd moeilijk te zijn om een goede foto te maken met het ding, vooral wanneer je zelf de instellingen voor zon/donker etc. in moet stellen.

HP Sprocket

HP kwam met een oplossing voor alle liefhebbers van tastbare herinneringen. De HP Sprocket: een mini fotoprinter! Super simpel kan je via een app en bluetooth vanaf je telefoon al jouw vetste foto’s printen. Niet alleen vanuit jouw gallerij maar ook van social media als Facebook en Instagram. Wat het helemaal afmaakt is de bewerkoptie in de app. Zo kan je bijvoorbeeld teksten schrijven, filters gebruiken en emoji’s voor je de foto’s print.

Onze tip: kies van ieder festival of event jouw leukste foto uit en print deze met de HP Sprocket. Schrijf via de bewerkoptie op de afbeelding waar de foto genomen is. Plak ze allemaal op een muur of prikbord in je kamer en zo verzamel je een wand vol herinneringen van verschillende feesten, events en festivals.

Alsnog is het fotopapier wellicht wat prijzig (denk aan ongeveer 50 cent per foto), maar nog altijd goedkoper dan de polaroid versies. De HP Sprocket is ongeveer 100 euro nieuw.

What about ink?

Natuurlijk kan je de printer gewoon opladen, maar ‘what about the ink?’. Wees gerust, hier hoef je je niet druk om te maken. HP Sprocket gebruikt ZINK printtechnologie. Hiermee worden dus alle foto’s afgedrukt zonder inkt! Daarom hoef je dus nooit de inkt te vervangen, alleen moet je er wel voor zorgen dat je ZINK papier gebruikt.

Review

Wij zijn gek op deze handige printer. Heel eerlijk: de kwaliteit is niet zoals je jouw foto’s zou bestellen bij de printerette om de hoek. Maar daar doen wij het in ieder geval ook niet voor. Voor ons zijn het herinneringen die we graag eenvoudig en snel willen hebben in onze handen zodat we er nog langer van kunnen nagenieten. De printer werkt super snel en het is altijd weer een feest wanneer er een nieuwe foto geprint wordt. Hoe weten we niet, maar het geeft ons een heerlijk gevoel wanneer de printer de foto eruit drukt!

hp sprocket

AOA

Afgelopen weekend was het weer zover: Amsterdam Open Air. Het festivalseizoen is nu écht van start gegaan en dus kwam hier ook onze eerste afbeelding uit voor een veelbelovende zomer. Wat hebben we genoten van weer een geslaagd weekend vol fijne deuntjes van onwijs toffe artiesten. Bij de Desperados stage kon je genieten van een heerlijke Desperados slush. Hoe nice is dat! We kunnen je vertellen dat het erg gesmaakt heeft. Vooral met het zonnetje aan de hemel is dit natuurlijk hét drankje van het feest.

Lees hier hoe je met Desperados kans kan maken op festival tickets door jouw eigen track te maken met de Desperados Play Bottles.

Heb je AOA 2018 om een of andere reden gemist (dit moge dan wel een hele goede reden zijn)? Like dan even de Facebook pagina zodat je altijd up to date bent van het volgende festival!

hp sprocket hp sprocket

Tags: , , , ,