MENU
mandala festival

Komend weekend: Het Mandala festival

Bucketlist tip: Dino’s aaien in Schiedam!

MYOS

juni 6, 2018 reageren (0) Views: 1173 Events Veerle van Dam

Maak je eigen fles gin voor World Gin Day

De nieuwe feestdagen vliegen ons om de oren. Internationale kaasdag, Warme Truiendag en Wereld UFO Dag. Sommige dingen mogen gewoon echt niet vergeten worden en daarom is het handig dat we weten wanneer we iets langer over UFO’s moeten nadenken.. Anyway. De dag voor de levensgenieters van nu komt er binnenkort weer aan, want op 9 juni is het World Gin Day. De dag waarop we gulzig genieten van deze drank in combinatie met tonic en andere leuke ingrediënten.

Op deze dag staat gin centraal, reden genoeg om zelf een ginfles te customizen. Maak met Make Your Own Spirit (MYOS) jouw eigen gepersonaliseerde fles.

Gin lovers

Gin-liefhebbers van over de hele wereld verzamelen zich (spreekwoordelijk) op 9 juni, om hun lievelingsdrankje te vieren. Dit jaar is al de tiende editie van World Gin Day, of voor de kenners WGD. Elke tweede zaterdag in juni is gin de ster van de dag. Drink hem deze dag dan – met mate – in een cocktail, G&T of gewoon puur.

MYOS?

Make Your Own Spirit. Het zegt al genoeg, maar maakt nieuwsgierig naar meer. Het is de naam van de webshop waarbij je jouw eigen drankfles kan vormgeven. Hoe vet is het om jouw lievelingsdrankje te zien staan in zelfontworpen flessen? Naast gin heb je ook andere inhouden waarmee je de flessen kunt vullen. Je kunt namelijk ook kiezen voor rum, wodka, whisky of vermouth.

Kies de fles

Als je de inhoud hebt bepaald, ga je naar stap 2. Je kiest de kleur en de vorm van de fles. Kies voor een lange, smalle fles met transparant glas in een minimalistische stijl. Of ga voor robuust en stoer met een korte, brede fles met bruin glas.

Customize

Ben je tevreden met de basis? Dan kan je beginnen aan het personaliseren zelf. Maak een label met een eigen tekst of ontwerp je eigen logo. Je kunt eindeloos variëren en zo talloze flessen creëren. Uniek en origineel zal-ie in ieder geval wel zijn!

 

Wanneer je klaar bent met het ontwerp – en trots natuurlijk – kan je de bestelling in werking zetten. Na 2 à 3 dagen ontvang je jouw kunstwerkje, met drankinhoud naar keuze, gratis thuis geleverd.

Get creative! Geef bijvoorbeeld een fles cadeau, of maak er gewoon één voor jezelf en schenk ook op 9 juni een heerlijke G&T uit je zelfontworpen fles.

Tags: ,