MENU
Marleen

Fashion tYOUsday: De stijl van Marleen en Gillian

Björn Borg

Björn Borg is Back

Defvin

juni 5, 2018 reageren (0) Views: 2669 Fashion Winnie Hofstra

Fashion tYOUsday: De stijl van Lotte en Defvin

Een nieuwe dinsdag, een nieuwe tYOUsday. Ook deze week lichten wij weer twee mensen uit met een eigen stijl en zij laten weten wat ze van elkaars outfit vinden. Onder het motto van: iedereen zijn stijl is tof en draag vooral waar je zelf zin in hebt! Met deze week in de spotlight: Lotte en Defvin…

Wil jij volgende week jouw stijl laten zien en laten beoordelen door een andere mede-fashionliefhebber? Mail dan naar redactie@blvd.nl of stuur even een berichtje via de Facebook pagina! Lees hier de Fashion tYOUsday van vorige week met Marleen en Gillian.

Lotte Wierenga

Lotte is 21 jaar en student Allround Styling op het Academie Artemis. Verder heeft deze boss lady een eigen bedrijfje genaamd LOT DU JOU waar ze de leukste postcards en artworks maakt. Op Instagram @lotdujour kun je Lotte’s werk bekijken. Kies alvast maar een plekje op je kamer muur uit, want dit wil je zo snel mogelijk in een lijstje doen. Lotte omschrijft haar kledingstijl zo:

“Mijn stijl beschrijven vind ik lastig. Soms ga ik door het leven als een tomboy met witte wijde broeken. Andere dagen voel ik mij een spicegirl en trek ik glitterlaarzen aan. Soms ben ik gewoon een meisje-meisje en andere dagen heb ik zin in iets geks.  De Man Repeller heeft de perfecte manier gevonden om je stijl te omschrijven wanneer je het niet goed weet: ik kleed me iedere dag als een lopend buffet. Alles mag en het is nooit te veel.”

De outfit van Lotte:

stijl Lotte

Defvin over Lotte

“De outfit van Lotte is naar mijn idee echt volledig in haar eigen stijl. Een combinatie die ik niet snel zie, maar die haar erg goed staat. Zeker een leuke keus van jurk en schoenen, met de wat grovere tas, die het een bepaald thema geven. In mijn ogen heeft het iets ‘westerns’. Een outfit die goed past bij het lekkere weer!”

Defvin van Weelden

Defvin is 23 jaar en werk als content creator, freerunner en stuntman. Iemand die veel bijzondere dingen meemaakt en daar zijn stijl natuurlijk op aanpast. Dit kunnen jullie zien op Instagram @defvin of op zijn Youtubekanaal Seekrz. Hij omschrijft zijn stijl als:

“Iets wat gemakkelijk moet zitten, maar toch stijlvol is, door de juiste details (vaak draag ik zwart wel als main color). Dit omdat ik vaak actief bezig ben en dat wil combineren met fashion. Als ik even niet hoef te bewegen en mij op een specialere gelegenheid bevindt, heb ik graag een wat strakkere outfit aan met een goede fit.”

De outfit van Defvin:

stijl Defvin

Lotte over Defvin

“Na het zien van Peaky Blinders ben ik helemaal fan van mannen die zich weer in een pak hijsen. De loafers met het opgerolde pijpje maken de outfit niet te stijf, wat ik leuk vind.”

Wat vinden jullie van de outfits van deze week? En wie vinden jullie geschikt om ook eens in deze rubriek te zetten? Laat het ons weten in de comments.

Tags: , , , ,