MENU
dyson pure cool

Inspector Gadget: Dyson Pure Cool, de oplossing tegen hooikoorts

stofzuigen

Inspector Gadget: Stofzuigen na een huisfeestje met Dyson

juni 9, 2018 reageren (0) Views: 4977 Gadgets Joyce Veltman

Spierwitte sneakers in een handomdraai met Piggy Proof

Het festivalseizoen van 2018 staat op het punt om volledig los te barsten. Het moment om je favoriete sneakers uit de kast te trekken en je mooiste outfits te stijlen. Het enige nadeel: vieze sneakers na afloop… Daar hebben wij nu de perfecte oplossing voor gevonden: Piggy Proof!

Het Nederlandse merk Piggy Proof zorgt er namelijk voor dat jouw sneakers er weer uitzien als gloednieuws. De Snow Bright Sponge van Piggy Proof werkt bijna hetzelfde als de oude vertrouwde potloodgum: door de wrijvingskracht wordt het vuil verwijderd en brokkelen de gebruikte stukken spons af. Je favo festivalschoenen zijn weer schoon in een handomdraai. Net alsof je ze nieuw uit de doos haalt.

Sweep it white

Waar sneakers eerst in de prullenbak werden aangetroffen, omdat de eigenaren ze vies, afgetrapt en lelijk vonden, zijn ze nu eenvoudig op te lappen met de Snow Bright Sponge van Piggy Proof. De spons is speciaal ontwikkeld voor spierwitte sneakers, die moeten natuurlijk wel écht spierwit blijven.

Ingewikkeld die spons? Absoluut niet. Maak de spons een beetje nat, zodat deze gaat schuimen. Wrijf er vervolgens mee over de rubberen en (kunst)leren delen van je schoenen. Vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon en je sneakers zijn weer stralend wit. Niet alleen voor je schoenen is de spons ontzettend handig, ook voor je witleren tas of jas kan deze prima gebruikt worden.

Over Piggy Proof

Piggy Proof is de nieuwe generatie reinigings- en beschermingsproducten voor schoenen, textiel en meubels. De techneuten achter dit Nederlandse merk dromen van een wereld waarin ieder z’n favoriete schoenen, meubels en designerkleding voor altijd mooi, schoon en smetteloos blijven.

De Piggy Proof Protectoes beschermen elke materiaalvezel door miljoenen glasachtige moleculen, die een onzichtbare beschermlaag vormen. De protectors zijn geurloos, op waterbasis, niet brandbaar, niet giftig en vrij van PFOA, PFOS en drijfgassen. De milde maar super effectieve reinigers reinigen niet alleen het oppervlak maar ook vezeldiep. Piggy Proof staat voor kwaliteit, dus alles is uitgebreid getest. Natuurlijk niet op dieren.

Heb jij al een festival gepakt met je favoriete sneakers? Bijvoorbeeld AOA? Dan zagen jouw sneakers er vast zo vies uit als onze sneakers indien je net zo hard gedanst hebt! Klaar voor Piggy Proof…

Tags: , ,