MENU

Bucketlist tip: Dino’s aaien in Schiedam!

Sunglow

Sunglow festival: nieuw terrein en line-up

Healthy Fest 2018

juni 11, 2018 reageren (0) Views: 5943 Events Larissa Hendriks

Healthy Fest 2018: Een line-up gevuld met workouts

Afgelopen weekend was het mogelijk alle trends binnen sport, mind & food te ontdekken in Center Parcs De Eemhof. Van 8 tot en met 10 juni liep trainde iedereen zich gezellig in het zweet en werden beloond met een groot aanbod aan power food. We hebben het natuurlijk over Healthy Fest! Een line-up vol workouts in plaats van dj’s.

Ook wij mochten een bezoekje brengen aan dit event. Een echte must-go voor de Young Urban Potentials die graag fit willen blijven met vrienden. Heb je het gemist? Niet getreurd, 6 en 7 oktober 2018 opent Healthy Fest Hotel alweer haar deuren voor je!

Healthy Fest 2018

Van Jumping Fitness tot aan Hoola Hooping. Op dit festival vindt je geen line-up aan verschillende dj’s en artiesten, maar aan verschillende workouts. Zweten zal je zeker! Ook Arie Boomsma en Wendy van Dijk waren van de partij en zorgden beide voor waardige aanvullende workouts aan de line-up.

Onze favoriete workout van de dag: Jumping Fitness!

Ook food is een belangrijk onderdeel van Healthy Fest. Na een pittige workout ben je zeker toe aan een frisse smoothie of bijvoorbeeld een heerlijke falafel plate met verschillende dips van het befaamde merk Maza. Gegarandeerd genieten!

Dit trainingspakje is van Bjorn Börg, check hier het artikel over deze nieuwe lijn!

Healthy Fest Hotel

Mis vooral je volgende kans op een weekend vol met trainingen, yogasessies, workshops en een hoop gezelligheid met vrienden niet dit jaar! Healthy Fest Hotel zal 6 en 7 oktober in Noordwijk voorzien van weer een uitdagend programma. Ook deze keer kan je deze weer volledig zelf samen stellen naar wens.

Het hele hotel staat in het teken van sport en mind. Ook Arie Boomsma zal hier weer rondlopen en samen met Thirza van de Hoef, Kasper van der Meulen en vele anderen de deelnemers begeleiden. Het fijne is dat je niet nog naar huis hoeft te rijden na afloop. Je bent welkom om lekker te blijven slapen in het rustgevende hotel. Om natuurlijk op 7 oktober weer volop te knallen en af te sluiten met een rustige yoga sessie.

Verschillende tracks

Tijdens Healthy Fest Hotel hoeft niemand zich te vervelen met maar liefst zes verschillende tracks, bestaande uit een professionele warming up, drie trainingen, een lezing, een ontspanningssessie, een heerlijke lunch en de mogelijkheid om alle spa en wellness faciliteiten te gebruiken. Ook is er tijd voor een strandwandeling en schuif je aan bij een gezellig avondprogramma met heerlijk eten en live muziek!

Deelnemers volgen elk hun eigen track, welke start op zaterdag om 08:30 uur en eindigt om 18:00 uur. Er is een crossfit track met Arie Boomsma en een strength track voor een sterke core. De Endurance Track is voor de mannen en vrouwen die hun grenzen willen verleggen met een toffe off-road mountainbike route in de duinen en een obstacle trail in de natuur die het uiterste vragen van de deelnemers.

Voor iedereen die juist meer rust wil toevoegen aan hun levensstijl zijn de Breathe Track en Yoga Track een must. Deze tracks leren onder andere hoe we onszelf mentaal en fysiek kunnen optimaliseren dankzij workshops en trainingstechnieken gebaseerd op ademhalingen.

Healthy Fest Hotel 2018

Datum: 6 en 7 oktober 2018
Locatie: Hotel van Oranje, Koningin Wilhelmina Boulevard 20, 2202 GV Noordwijk
Tickets: De kaartverkoop start vrijdag 15 juni om 10:00 uur

Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop op healthyfest.nl

Tags: , , , , , , ,