MENU
Björn Borg

Björn Borg is Back

Fashion tYOUsday: De stijl van Shannon en Sangiorgio

juni 12, 2018 Reageren (1) Views: 3445 Fashion Winnie Hofstra

Fashion tYOUsday: De stijl van Marjolein en Jop

Het is weer dinsdag, dus we hebben een verse fashion tYOUsday voor je klaar staan. Met ook deze week weer twee mensen met hun eigen toffe stijl: Marjolein en Jop. Laat je inspireren. Jouw stijl draait om jou!

Wil jij volgende week jouw stijl laten zien en laten beoordelen door een andere mede-fashionliefhebber? Mail dan naar redactie@blvd.nl of stuur even een berichtje via de Facebook pagina! Wie weet zie je jezelf hier hier terug. Lees hier de Fashion tYOUsday van vorige week met Lotte en Defvin.

Marjolein Spil

Marjolein is 24 jaar oud, net afgestudeerd en werkzaam als freelance editor. Daarnaast heeft zij ook een blog misscocoblue.com waar zij alles deelt over beauty, fashion, food en travel. Dat zij van reizen houdt is met één blik op haar Instagrampagina @marjoleinspil te zien. The Big Apple, Stockholm en London komen voorbij. Wij krijgen ook meteen vakantiekriebels van deze mooie kiekjes! Dit zegt Marjolein over haar stijl:

”Ik hou heel erg van prints, kleur en textuur in mijn outfits. Dat gecombineerd met een 70’s en 90’s vibe; dat is mijn kledingkast! Normaal draag ik alleen maar kick flares, maar met dit zonnige weer wordt het toch tijd om mijn benen wat kleur te geven.”

De outfit van Marjolein:

fashion

Jop over Marjolein

“Wat een kleurrijke foto! De achtergrond past precies bij haar outfit, vast over nagedacht! Ik vind het tof dat ze de perfecte kleurbalans weet te vinden. Een zwarte basis met een gekleurd t-shirt maakt de outfit toch spannend. Daarnaast vind ik de verschillende stoffen erg leuk bij elkaar en zit je met streepjes altijd wel goed. Een paar zwarte Dr. Martens eronder zouden het helemaal af maken!”

Jop Vissers

Jop is 20 jaar en studeert Business Innovation, waar hij op creatieve wijze oplossingen genereert voor een breed aantal aan bedrijven. Denk hierbij aan het creëren van nieuwe producten en/of marketingplannen. Ook met zijn outfits is Jop creatief. Wij zijn echt fan van zijn manier van combineren. Neem eens een kijkje op zijn Instagram @jopvissers om inspiratie op te doen voor originele outfits. Jop vertelt het volgende over zijn stijl:

“Naast mijn opleiding houd ik me non-stop bezig met mode. Ik vind het interessant om nieuwe modetrends te onderzoeken en me te laten inspireren door de nieuwste collecties. Zelf vind ik het leuk om te experimenteren met mijn kleding, wat het lastig maakt om mijn kledingstijl in één woord te beschrijven. Als ik opsta trek ik aan waar ik zin in heb. Soms is dat “all black” en soms draag ik verschillende kleurrijke prints op elkaar. Ik houd van verschillende lagen, waardoor je de ruimte krijgt om de hele dag door te spelen met je outfit. Een jas of oversized blouse heb ik dan ook altijd wel aan/bij. Daarnaast vind ik opvallende sneakers te gek, deze kan je nooit genoeg hebben. Draag je een zwarte pantalon met een oversized zwarte bomber, dan maken opvallende sneakers je outfit toch spannend. Waar ik mijn kleding koop? Overal en nergens! Van een dag lang speuren in Amsterdamse vintagewinkels tot aan De Bijenkorf. Bij een winkel als Weekday of Urban Outfitters slaag ik altijd wel.”

De outfit van Jop:

fashion

Marjolein over Jop

“Love deze outfit! Het geruite printje van de blazer werkt perfect bij de oranje trui (die ook nog eens terugkomt in de Deense huisjes op de achtergrond). De riem om de blazer en de sneakers zijn ook echt dé trends van nu. Niets meer dan liefde voor deze look. <3”

Zouden jullie jezelf in deze outfits zien lopen? Laat het weten in de comments.

Tags: , , , , ,