MENU
pizza in new york

5 keer de lekkerste pizza in New York

lobster tuesday

Lobster Tuesday: klinkt luxe, kost een beetje

WK in de Foodballen

juni 14, 2018 reageren (0) Views: 1220 Food Veerle van Dam

Potje Foodballen?

Zit je ook met de handen in het haar? Nederland doet wéér niet mee aan het kampioenschap en dat is balen. Dramatisch vegen we onze tranen weg. Maar wees niet (helemaal) getreurd! Want de Foodhallen hebben besloten dat het WK wél doorgaat. Maar dan wel op hun manier. Sprokkel al je vrienden bij elkaar en kijk naar het dichtstbijzijnde scherm waarop je de wedstrijden op de voet kunt volgen. Natuurlijk onder het genot van buckets bier en porties bitterballen. Juichen kunnen we ook voor andere clubs, deze zomer kan het gewoon. Want van 14 juni tot en met 15 juli transformeert de Foodhallen in – jawel – de Foodballen. Hoe komen ze erop?

Zet je trots opzij en geniet van de spannende wedstrijden die komen gaan. Met een biertje op en de lekkerste hapjes binnen handbereik, komt het helemaal goed met dat WK-gevoel.

Ga voor de winst

Hoewel Nederland niet de show gaat stelen in Rusland tijdens dit WK, valt er voor jou wél genoeg te winnen. Aanstaande zondag op 17 juni wordt er namelijk een sport- en speldag georganiseerd waar jij met je hele vriendenteam aan mee kan doen. Het team dat het het verste schopt in de spellen en in de pub quiz, wint de enige echte Foodhallen shirts en hoodies! Die wil je. Daarnaast krijg je een volledig verzorgde derde helft – eerlijk, dat is toch één van de beste helften? –  in het sportcafé en daarbovenop ook nog een ere plek op de Wall of Fame. Score!

Beweeg je het liefst eigenlijk alleen je hand naar je mond, met een biertje als dumbbell? En kijk je liever langs de zijlijn? Alles kan! Zorg dat je bij binnenkomst bij de Foodballen je gelijk verplaatst naar de sportbar waar je de uitslag van de wedstrijd van die dag goed raadt. Want raad je dit goed? Dan win je een portie bitterballen die je wel/niet kunt delen met je vrienden. Raad je ‘alleen’ de winnaar van de wedstrijd goed? Dan mag jij je volgende rondje bier met 20% korting bestellen aan de Foodbal-bar. Ook niet heel verkeerd.

Foodballen voor iedereen

Volg via het Facebook event alle wedstrijden in de Foodballen en kijk hier ook voor meer informatie. Kom bij de Foodballen het feit negeren dat Nederland niet meespeelt en blaas daarbij alsjeblieft keihard op je vuvuzela. Hul je in oranje, schilder vlaggetjes op de wangen of over je hele gezicht en dan zien we je daar.