MENU

Tien roadtrip tips voor deze zomer!

patisseriezaken

De beste patisseriezaken in Parijs

Beachclub Fuel

juni 14, 2018 Reageren (1) Views: 2345 Travel Winnie Hofstra

Beachclub Fuel in Bloemendaal heeft alle ingrediënten voor ontspanning

Wat is er nou leuker dan lekker ergens eten? Lekker ergens eten op een mooie locatie. Beachclub Fuel op het strand Bloemendaal is hier de aangewezen plek voor. Je vindt er alle ingrediënten om te ontspannen. BLVD ging er afgelopen week langs voor een dinertje op een zonnige avond…

In een eerder artikel schreef ik al over de leukste stranden van Nederland, waar Bloemendaal ook onder viel. Zeker op het gebied van drankjes doen, loungen, dineren en uitgaan moet je hier zijn. Er is veel keuze aan hippe strandtenten. Beachclub Fuel is er eentje waar je al de genoemde activiteiten kunt doen.

Relaxed en modern

Vanaf de opgang van het strand loop je iets verder naar rechts en daar zie je de vlaggen van Fuel al wapperen. Het interieur is er relaxed, maar toch ook modern en strak. Er hangt een aangename sfeer waardoor je er eigenlijk best een dagje zou willen vertoeven. Je kunt er in je bikini plaatsnemen op de strandbedden, in een van de comfortabele banken met een cocktail in de hand of lekker aan tafel voor een hapje. Wij deden het laatste.

 

Voor ieders smaak

Na een Corona besteld te hebben, wierpen we met veel zin een blik op de kaart. Deze stond vol met gerechten die waarschijnlijk iedereen wel lust. Van carpaccio tot een goede steak van de grill tot verse pizza’s. Of je kunt juist kiezen voor een meer uitgesproken smaak van vis, zoals de makreelsalade, of een gerecht met truffel. Wij kozen ervoor om beide te proberen.

Vooraf gingen we voor carpaccio en voor gerookte zalm op papadum met wasabi-mayonaise. Beide verrassend lekker. Goed van smaak en door de presentatie een feestje om op te eten. Als hoofdgerecht gingen we voor de truffel ravioli in romige paddenstoelensaus en de pizza Fuel moesten we natuurlijk ook even proberen. Ik bedoel, wie zegt er nou nee tegen pizza? De truffel was inderdaad goed terug te proeven in de ravioli en de saus was precies zo romig als je hem wilt hebben. De pizza was rijk belegd en lekker knapperig. Zoals je merkt was er op het eten niet veel aan te merken. Goed van smaak, je krijgt wat er wordt beloofd en er zit voor ieders smaak wel wat tussen.

 

Beachclub Fuel ziet er dus tof uit, er hangt een goede sfeer, ze hebben lekkere hapjes en drankjes en genoeg ruimte om plaats te nemen op het ruime terras. Zeker leuk om even langs te gaan mocht je deze zomer een dagje gaan bakken in Bloemendaal. Wij hebben er in ieder geval genoten en de prachtige zonsondergang kregen we er ook nog eens gratis bij.

Tip: Wil je eens een keer ergens anders uitgaan dan in de stad? Ook kun je bij Beachclub Fuel terecht voor goede feestjes.

Tags: , , ,