MENU
Healthy Fest 2018

Healthy Fest 2018: Een line-up gevuld met workouts

logo wester wijnfabriek wijnproeverij

Wijnproeverij bij de Wester Wijnfabriek

Sunglow

juni 16, 2018 Reageren (1) Views: 4700 Events Joyce Veltman

Sunglow festival: nieuw terrein en line-up

Festival Sunglow gaat verhuizen naar het ruime, groene recreatieoord de Binnenmaas. Slechts een kwartier op afstand van Rotterdam. Het veld ligt pal naast het oude terrein, waar Sunglow de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden en heeft alle ruimte voor nog grotere podia. Het festival typeert zich door stage hostings van lokale legendes die samen met vooraanstaande DJ’s op het podium te zien zijn.

Groot succes

Op 8 september 2018 is het weer zo ver: het Sunglow festival vindt dan plaats. Vorig jaar was een groot succes. Dit kwam mede doordat Paul Elstak met zijn ‘I Love Beatz’ concept voor het outdoor stond te knallen. Duizenden liefhebbers van de wat hardere muziekstijlen hebben de gehele dag staan genieten van zowel zijn nieuwe als van zijn oude hits. Dit jaar maakt het guest stage plaats voor een ruimer opgezet ‘I Love Beats’ mainstage. Geniet van een mix van de beste (raw) hardstyle, (happy) hardcore en freestyle. Ook de Oldschool Gangsters breiden uit op het nieuwe terrein.

Over Sunglow

Sunglow had haar eerste editie in 2013 met een ontzettend divers muziekaanbod. In 2017 sloeg de organisatie een geheel nieuwe weg in. Dit keer met een wat mysterieuzer en donkerder concept. Vorig jaar was dat een groot succes en met de onderstaande line up zal dat het dit jaar ook vast en zeker worden. Zorg ervoor dat je het niet mist!

Mainstage hosted by I Love Beatz

DJ Paul Elstak vs Panic
Frequencerz
Dr. Peacock
N-Vitral live
Krosakoff
The Darkraver vs Outsiders
Ruthless
Mc Boogshe
Crude Intentions
Vettriano

Oldschool Gangsters hosted by DJ Rob & MC Joe

DJ Rob & MC Joe
Promo
Marshall Masters live
Stanton
Critical Mass
DJ bountyhunter official
TMC
DJ OCD
Andy Raw
DJ Armand
Ricos
Native
Resonator

Tags: , , ,