MENU

Fashion tYOUsday: De stijl van Shannon en Sangiorgio

zomer

De heetste zonnebrillen voor deze zomer

badkleding

juni 21, 2018 reageren (0) Views: 2407 Fashion Winnie Hofstra

Badkleding trends van 2018 voor man en vrouw

De zomervakantie gaat bijna van start of is voor sommige van jullie misschien al begonnen. Het is tijd om ons te hullen in de leukste badkleding om lekker een frisse duik in het zwembad te nemen of te chillen op onze opblaas flamingo.

BLVD zet voor jou de laatste badmode trends op een rijtje, zodat jij onbezorgd over het strand kunt paraderen.  Natuurlijk wensen we je ook een hele fijne zonnige vakantie toe!

Voor de mannen

Lekker kort

De langere surfers zwembroeken tot de knie mogen in de kast blijven. Dit jaar willen we meer been zien. Ga voor een kortere zwembroek tot ongeveer de helft van je bovenbeen. Ideaal omdat dan niet je halve been nog een melkfles blijft.

Fluor

Een zwembroek in één kleur is helemaal oké. Kies dan wel voor een opvallende kleur, ga voor fluoriserend. Vooral geel, groen en roze zijn populaire opties. Deze kleuren staan mooi op een zongebruinde huid.

Print party

Het mag deze zomer best wat opvallender. Drukke prints zijn is en niets is te gek. Wat dacht je van panterprint, zeedieren of flamingo’s om te matchen bij je opblaas versie.

Voor de vrouwen

Romantische ruffles

Zowel bikini’s als badpakken zijn helemaal goed. Misschien wint het badpak het nu zelfs wel van de bikini, aangezien er steeds meer originele ontwerpen op de markt komen. Hij is helemaal terug van weggeweest. Houd je meer van schattige badkleding, ga dan voor een model met ruffles of ruches. Lieve gekrulde randjes en stof die met je mee deinst als je loopt doet het dit jaar goed.

De rug is terug

Bij de badpakken ligt de focus dit jaar vaak op de rug. Bij de rug zitten bijvoorbeeld verschillende bandjes of hij is juist helemaal open. Een lage rug kan een heel simpel badbak meteen sexy en elegant maken.

Uitgestippeld

Een print waar je dit jaar helemaal goed mee zit is stippen. We zien het terug op T-shirts, jurkjes, maar dus ook bij bikini’s en badpakken. Het geeft echt een 50’s rock and roll vibe.

One shoulder

Ook terug van weg geweest zijn one shoulder modellen. Bikini’s en badpakken waarbij dus maar één schouder bedekt is en de andere bloot. Een leuke twist.

Voor beide

Voor sommigen is het misschien te zoetsappig, maar we zien tegenwoordig ook merken die bikini’s en zwembroeken verkopen met dezelfde print. Je kunt dus matchen met je geliefde en zelfs het strand over als anwb koppel. Wat vinden jullie: schattig of gewoon niet doen?

Wil je nog meer mode zien? Lees dan onze wekelijkse stijlrubriek: tYOUsday. Check hier het artikel van deze week met de stijl van Shannon en Sangiorgio.

Tags: , , , , ,