MENU

Spierwitte sneakers in een handomdraai met Piggy Proof

nest

Inspector Gadget zegt hallo tegen de nieuwe Nest Hello

stofzuigen

juli 4, 2018 reageren (0) Views: 5081 Gadgets Sacha Field

Inspector Gadget: Stofzuigen na een huisfeestje met Dyson

Je huis schoonmaken is een taak waar niemand blij van wordt, obviously. Wanneer het misschien nog wel ondragelijker is? Als je een huisfeestje hebt georganiseerd en je de volgende dag realiseert dat de troep 100 keer erger is dan je gisteravond met je dronken hoofd dacht. Balen… Gelukkig bestaat de Dyson Cyclone V10 om je leven toch net ietsjes makkelijker te maken.

De dag na een huisfeestje – Het liefst wil je zo lang mogelijk in bed blijven, wachten tot die klote kater over is en dan een dikke pizza bestellen. Hopend dat iemand anders het heft in handen neemt en je huis schoonmaakt. Helaas is dit niet het geval en zal je het toch écht zelf moeten doen.

Snoerloos, krachtvol

Deze snoerloze stofzuiger is de crème de la crème van de snoerloze stofzuigers. De meeste snoerloze stofzuigers hebben vaak een stuk minder zuigkracht dan traditionele stofzuigers met een snoer. De Dyson Cyclone V10 niet. Deze stofzuiger heeft 20% meer zuigkracht dan zijn voorganger.

Over lucht gesproken, heb jij ook zo’n last van die pollen of de hitte deze dagen? Check dan even deze andere gadget van Dyson: de Dyson Pure Cool

Wat ook een enorm pluspunt is, is dat de V10 tot 60 minuten constante zuigkracht heeft. Dit betekent dat je niet alleen je eigen kamer, maar ook meteen de kamers van je huisgenoten kan meepikken. Misschien dat je dan bij ze in het krijt staat voor het volgende huisfeestje. Winning!

Snoeren zijn zo 2017, tegenwoordig willen we bluetooth oortjes, contactloos opladen en zo ook: snoerloos stofzuigen. De Dyson V10 gaat met de tijd mee en bewijst dat stofzuigers met snoer verleden tijd zijn. Dyson stopt gewoon helemaal met het ontwikkelen van snoerstofzuigers. De V10 is namelijk zo licht, behendig en krachtig, dat een snoer helemaal niet meer nodig is.

Op deze manier komt de draadloze steelstofzuiger – mede dankzij het scala aan opzetmogelijkheden – in ieder gaatje en hoekje. En daarvoor hoef je nooit meer van stopcontact te wisselen of die brokkenpiloot van een sledestofzuiger achter je aan te zeulen. De verschillende opzetstukken toveren de V10 in een handomdraai om van een steelstofzuiger in een kruimeldief, matrasklopper of tapijtreiniger.

Zakloos

Hoe vervelend is het als je de stofzuiger uit de kast pakt en er achter komt dat de zak vol is? Ja, we know, heel erg frustrerend. Bij deze Dyson stofzuiger is dat geen probleem meer. Deze stofzuiger is namelijk zakloos. Je hoeft dus geen geld meer uit te geven aan stofzuigerzakken en, misschien nog wel beter, je hoeft ze niet meer te vervangen.

Ook hoef je nooit meer te pauzeren om het stofreservoir te legen. Het reservoir is namelijk 40% groter dan dat van zijn voorganger. En je leegt ‘m nog ook zonder je handen vies te maken. Met een simpele druk op de knop. Letterlijk. Het leegsysteem is eenvoudig door het ‘richt en schiet’-reinigingsmechanisme. Je drukt een knop in, houdt het reservoir boven de prullenbak en schudt hem leeg. Voilà, een kind kan de was doen. (Grapje natuurlijk, de was moet je helaas zelf ook nog even doen vanavond).

Recht uit een film

Buiten deze handigheden, ziet de Dyson V10 er ook nog eens super stylish uit. Door de chrome kleuren gecombineerd met het minimalistische design heeft het misschien ook wel iets weg van future science fiction stofzuigen. Lekker indruk maken op die date die is blijven pitten na het feestje door te gaan stofzuigen, wie had dat ooit gedacht.

De Dyson Cyclone V10 stofzuiger is verkrijgbaar op www.dyson.nl en bij bekende retailers zoals MediaMarkt, Coolblue, Bol.com, Van den Borre, Krëfel en BCC – Vanaf 539 euro. De machine heeft een garantie van twee jaar op alle onderdelen en reparaties.

Tags: , ,