MENU
crossfit flames

Fun Fitness: Vlammen bij CrossFit Flames

Insmeren

Nederlandse jongeren zijn laks met insmeren

seks cijfer wereldwijd

juni 26, 2018 Reageren (1) Views: 4415 Life Veerle van Dam

Seks: Hoe doen we dit wereldwijd?

Heb jij al een favoriet land bij het WK, die jouw vervangende support mag ontvangen? En in het kader van het WK; heb je je weleens afgevraagd welk land kampioen is in vreemdgaan, welk land het minste scoort en waar ze het meeste uithoudingsvermogen hebben? LELO kan je dit allemaal vertellen. Wat doet iedereen wereldwijd als het gaat om seks?

Rollen spellen, bijzondere incidenten en andere schokkende momenten zorgden in 2014 voor een paar hete discussiepunten in Brazilië. LELO is ervan overtuigd dat het er dit jaar in Rusland nóg heftiger aan toe zal gaan.

LELO is wereldwijd bekend merk voor intieme producten die puur genot op nummer 1 hebben staan. Sinds 2009 voert LELO jaarlijks een groot internationaal seksonderzoek uit. Hier doen zo’n 70.000 deelnemers aan mee uit 40 verschillende landen in de leeftijd categorie van 21 tot 55 jaar. Met alle uitkomsten vertelt LELO je elk jaar weer wie er bovenaan staan. Het spel is begonnen! Doe mee met de enquête van LELO en laat je stem horen.

Seks partners

Hoeveel seksuele partners hebben we gemiddeld ter wereld? Wereldwijd had 58% van de mensen 1 tot 8 sekspartners. Val jij hier ook onder? Japan scoort het laagst in partners, bijna de helft van de bevolking heeft daar 3 of minder partners gehad. Engeland staat bovenaan de lijst. Zij zijn 25% van de mensen die zeggen met meer dan 20 personen seks gehad te hebben. Als een goede tweede hebben we Zwitserland die 22% behaalt en Duitsland op de derde plek met 20%.

Vreemdgangers

Welke landen scoren keurig thuis en welke landen hebben veel actie buiten de deur? Colombia is de kampioen als het gaat om vreemdgaan. Maar liefst 72% van de Colombianen geeft toe overspel te hebben gepleegd. Argentinië volgt Colombia op de voet met 62%, daarna Zweden met 58% en Spanje 55%. Wat een temperament! In Rusland en Portugal zeggen ze het minst vreemd te gaan.

vreemdgaan seks LELO

Leugentje om bestwil?

Zit het wel allemaal goed in de slaapkamer of is af en toe iemand een egoboost               geven niet erg? Een beetje faken om je partner goed te laten voelen? Bijna de helft van de seksueel actieve volwassenen wereldwijd heeft weleens een orgasme gefaked, namelijk 47% (!). Brazilianen zijn de ergste fakers, 72% van de Brazilianen zeggen weleens een orgasme gefaked te hebben. Hierna volgen (wederom) Colombia en Duitsland. Denemarken en België maken zich niet vuil aan nepdoenerij.

Beetje zelfvertrouwen

Als het gaat om een egoboost, hebben een aantal landen dit niet nodig. Zweden, Colombianen en Mexicanen zeggen namelijk een ster te zijn in bed. Daarentegen zijn de Belgen het meest bescheiden, slechts 5% zegt zichzelf goed te vinden in seks.

Timen

Uren genieten van een gepassioneerd potje of is het na zes minuten wel weer mooi geweest? De gemiddelde vrijpartij – voorspel én seks zelf – duurt 20,1 minuten. In Portugal houden ze het het langste vol in bed. Meer dan 36% van de Portugese seks sessies duren 46 minuten of langer. In Australië doen ze er het liefst niet meer dan 20 minuten over, maar Japan behaalt een record! Voor 21% van de Japanse bevolking is het na 10 minuten al afgelopen.

Spelen

We kijken niet meer raar op van seksspeeltjes. Deze nemen wereldwijd ook steeds meer toe. In Engeland heeft maar liefst 94% van de deelnemers een seksspeeltje gebruikt of in hun bezit. Wie de meeste seksspeeltjes heeft? Dat zijn de Duitsers. 5% van de bevolking heeft 16 of meer speeltjes. Argentinië scoort vrijwel niet in deze ronde. 43% van de bevolking zegt helemaal niet over een plezierobject te bezitten.

Gelukkig in de slaapkamer

Uit het onderzoek blijkt dat 77% van de wereldbevolking tevreden is met hun seksleven. Veel! Maar de winnaar is Portugal. Meer dan een kwart van de Portugezen zegt volledig tevreden te zijn met hun seksleven. Engeland en Rusland volgen daarna. En daar heb je de Duitsers weer. Hier is helaas maar 10% van de bevolking tevreden in de slaapkamer.

Al met al zijn we best wel tevreden wat we doen op het gebied van seks. Ondanks het faken en vreemdgaan, is het grootste deel van de wereld gelukkig met hun seksleven. Wil je zelf ook je antwoorden en activiteiten delen? Bekijk dan de enquête van LELO en vul hem in!

Tags: , ,