MENU
badkleding

Badkleding trends van 2018 voor man en vrouw

Fashion tYOUsday: de stijl van Kim en Winnie

zomer

juni 28, 2018 Reageren (1) Views: 2342 Fashion Winnie Hofstra

De heetste zonnebrillen voor deze zomer

Deze zomer gaan we zowel terug in de tijd als vooruit naar de toekomst, als het op zonnebrillen aankomt dan. Van 50’s stijl tot vlugge montuurtjes, het mag allemaal best wat maffer en opvallender. Trek dus maar gauw je zomeroutfit aan en kies een van deze zonnebrillen van het moment. BLVD zet de heetste varianten voor je op een rij. 

Cat eye

Deze bril dankt zijn naam aan de puntige hoekjes die je aan kattenoren doen denken. Een elegant model uit de jaren 50, die zelfs Marilyn Monroe nog gedragen heeft. Voor de dames heel tof, maar geloof het of niet, ook voor heren kan deze bril prima als je het juiste model weet te vinden.

Klein montuur

Voorgaande jaren zagen we veel grote zonnebrillen die haast het halve gezicht bedekten. Dit is het jaar van de kleine brilletjes, die meer echt als een accessoire gebruikt worden. Ga voor een metalen montuur met kleine ronde zwarte glazen of voor een futuristische variant en wat meer langwerpige spiegelglazen. Een zonnebril hoeft nu niet meer perfect bij je gezicht passen. het is zelfs niet erg als je er overheen kunt kijken.

zomer

Ovale vorm

De ovale vorm van de glazen is ook iets waar je deze zomer helemaal goed mee zit. Ga dan vooral voor een wat dikker montuur dat lekker opvalt, bijvoorbeeld in wit of rood.  Helemaal retro en helemaal leuk.

Gekleurde glazen

Wil je het leven letterlijk door een roze bril bekijken? Ga dan voor gekleurde glazen. Denk aan roze, geel of groen. Of deze helemaal goed beschermen tegen de zon is maar de vraag. Een ding is zeker, dat is dat je er de blits mee maakt. Een uniek item om elke festival outfit mee op te pimpen. Wanneer je bijvoorbeeld een outfit met weinig kleur draagt, dan maakt zo’n bril het helemaal af. 

zomer

Op welke van deze brillen heb jij een oogje?

Meer van deze zomerse trends? Lees dan dit artikel over de huidige badkleding trends. 

Tags: , , ,