MENU
zomer

De heetste zonnebrillen voor deze zomer

Xsensible

Xsensible zomercollectie: schoenen die je lichaam in balans brengen

juli 3, 2018 reageren (0) Views: 2624 Fashion Winnie Hofstra

Fashion tYOUsday: de stijl van Kim en Winnie

Op deze zonnige dinsdag hebben wij weer een toffe tYOUsday voor je klaar staan, zodat je deze lekker kunt lezen vanuit je achtertuin of je strandstoel. Laat je inspireren door de stijl van twee dames deze keer: Kim en Winnie. 

Wil jij volgende week jouw stijl laten zien en laten beoordelen door een andere mede-fashionliefhebber? Mail dan naar redactie@blvd.nl of stuur even een berichtje via de Facebook pagina! Wie weet zie je jezelf dan hier terug. Check hier de vorige tYOUsday met Shannon en Sangiorgio. 

Kim Blom

Kim is 27 jaar en studeert Grafisch/Ruimtelijk Ontwerp op de kunst academie en werk parttime bij Hutspot. Iemand met goed gevoel voor mooi beeld dus! Ze zegt het volgende over haar kledingstijl:

Mijn kledingstijl kan ik het beste omschrijven als Scandinavisch en minimalistisch. Ik houd van mooie stoffen en en simpele items, daarnaast heb ik een verslaving aan sneakers en probeer ik de kleur van mijn sneakers te combineren met de rest van mijn outfit. Mijn favoriete winkels zijn dan ook Cos en Arket, daar verkopen zemooie tijdloze items gemaakt van rijke stoffen. Vroeger was ik een stuk alternatiever, dit zie je nog wel terug aan mijn tatoeages en mijn kapsel. Ik vind het daardoor ook leuk om twee stijlen te combineren: het rustige in mijn outfit en het alternatieve van mijn haar en tatoeages.
De outfit van Kim:

Winnie over Kim

“Ik vind het contrast tussen het rustige van de outfit en het ruigere van Kim’s kapsel een tatoeages heel vet. De perfecte balans. Sowieso ben ik fan van jumpsuits, dat is net even wat aparter dan een gewone broek. Ook leuk dat ze haar sneakers perfect heeft gematched met haar kleding, er is op details gelet. Zelf zou ik er nog een eye-catcher aan toevoegen zoals een riem of een heuptasje. Maar zeker een goede outfit!”

Winnie Hofstra

Aangenaam, ik ben Winnie. Elke week doe ik voor jullie met veel plezier deze rubriek en deze week zit ik er zelf ook eens in. Ik ben 22 jaar en ben momenteel bezig met afstuderen van de opleiding HBO Communicatie. Verder schrijf ik dus wekelijks voor BLVD en dan het liefst over mode, omdat ik daar nooit genoeg van krijg. Zo zou ik mijn stijl omschrijven:

“Eigenlijk trek ik elke dag aan waar ik net zin in heb. Ik hou ervan om onverwachte combinaties te maken. Bijvoorbeeld een heel net jasje met Dr. Martens of een stoere jeans met haklaarsjes. Er zit altijd wel een wat stoerder tintje aan mijn outfits. Mij zul je nooit super girly zien. Toch zijn mijn outfits wel vrouwelijk qua pasvorm. Ik denk dat dat de beste woorden zijn bij mijn stijl: stoer en vrouwelijk. Ik shop veel vintage, maar ook piept er Zara en heel soms designer doorheen.”

De outfit van Winnie:

Kim over Winnie

“Leuke stijl! ik hou wel van een combinatie van simpele items met een wat ruiger randje, die riem van Off-white en haar Dr. Martens maken de outfit compleet. Zelf ben ik ook echt fan van een een lang wit overhemd, met zulke items kun je enorm veel kanten op en ik vind dat ze dat goed heeft gedaan!”

Tags: , , , ,