MENU
lobster tuesday

Lobster Tuesday: klinkt luxe, kost een beetje

chin chin fest

Dansjes, spelletjes, watergevechten en meer lekkers op Chin Chin...

juli 6, 2018 Reageren (1) Views: 2010 Events Veerle van Dam

Apenkooien net zoals vroeger met OneFit in Den Haag

Wat was het vet als we de gymzaal in kwamen en de ruimte helemaal volgebouwd zagen met kasten, touwen, ringen, balken en blauwe matjes. We mochten weer apenkooien! Iets waar we op de basisschool (of op de middelbare school) altijd naar uitkeken. Banjeren over alle gymattributen en zorgen dat je niet gepakt werd. Spelenderwijs sporten is da bomb. En daarom organiseert OneFit het grootste outdoor Apenkooi-event van Nederland.

Hijs je in je meest sportieve outfit en maak je klaar om een potje te spelen en te zweten. Apenkooien is allang niet meer alleen voor kinderen.

Samen met bezorgservice Deliveroo en ApenkooiGym, organiseert de sportapp OneFit vier edities van RELEASE THE BEASTS. Deze zomer zijn er vier edities van het outdoor Apenkooi XL-event. Drie edities zijn al geweest, namelijk in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Nu is het op 21 juli de beurt aan Den Haag. Apenkooien is niet meer alleen een uitlaatklep voor energieke kids, want bij dit event zijn het juist de volwassenen die over de gymtoestellen vliegen. Na de succesvolle eerste editie in Rotterdam kondigde OneFit de andere drie edities aan. Om te apenkooien in het Haagse Bos in Den Haag meld je je gratis aan via OneFit.nl.

De meeste mensen onder ons kennen apenkooien nog uit de schoolgymzalen. Tegenwoordig is apenkooien bezig met een come back onder nostalgische millennials. Het is één van de meest populaire sporten die bij OneFit via ApenkooiGym wordt aangeboden. In 2017 waren er alleen al via OneFit 4.500 bezoekers die met deze old skool sport wat stoom wilden afblazen. Door gewoon plezier te hebben en overal op te springen, rennen en vliegen, wordt het motto van OneFit goed nageleefd: Sweat & joy!

 

Het event

De eerste editie in Rotterdam was een groot succes. Sportieve Rotterdammers konden ouderwets klimmen en klauteren, samen met hun favoriete fit-influencers, waaronder Zanna Hofstede en Judith Noordzij.

Samen met deze influencers en met je sportiefste vrienden vorm je teams en strijd je tegen elkaar. Ook toeschouwers kunnen meer doen dan alleen aapjes kijken of aanmoedigen. Bij de RELEASE THE BEASTS-events worden namelijk speciale ‘randprogramma’s’ georganiseerd, waarbij je naast apenkooien ook kan jeu de boulen, suppen en kanoën. Deliveroo zorgt bij elke editie voor een (gratis) uitgebreide gezonde lunch en post-workout treats. Smullen!

Voor de apenkooi-events zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan voor de laatste editie op 21 juli in Den Haag via Facebook. Mochten er geen plekken meer zijn om te apenkooien, wees dan niet getreurd, want er zijn genoeg andere leuke dingen te doen op het terrein. Kijk op OneFit.nl voor meer informatie en over de mogelijkheden van de sportapp.

Fotografie: Michiel Stock

Tags: , ,