MENU

Apenkooien net zoals vroeger met OneFit in Den Haag

Sam Feldt cancelt zijn 2018 Summer-tour

chin chin fest

juli 9, 2018 Reageren (1) Views: 1679 Events Larissa Hendriks

Dansjes, spelletjes, watergevechten en meer lekkers op Chin Chin Fest

Afgelopen zaterdag stond de Tuinen van West in Amsterdam in het teken van veel zonneschijn, vrolijke gezichtjes en fijne deuntjes. Dit allemaal door Chin Chin Fest! Er was hier onwijs veel te doen en te beleven. Van een potje reuze Jenga tot lekker vals zingen bij de karaoke stand. Kortom: een en al genot.

Chin Chin Fest heeft de verwachtingen overtroffen. Voor het eerst is de welbekende Chin Chin Club een dagje verhuisd naar de Tuinen van West. Het terrein was omgetoverd in een ware Oriëntaalse walhalla met hippe foodstands, veel Desperados en prachtige stages. Er was van alles te doen en wij hebben het allemaal mogen beleven…

Rond de tafel

Chin Chin Fest is samen met de geliefde partypartners van Chin Chin Club georganiseerd. Zaterdag knalden zij een hoop fijne tunes op de stages ‘Chin Chin Dynasty’, ‘Terug Naar Toen X PartyFeest’ en niet te vergeten ‘Cirque Du Zoleip X Happy Feelings’. Op dit festival werd er niet alleen op de muziek gedanst, er was nog veel meer te doen.

Een potje reuze Jenga, voet op rood met Twister en lekker rond de tafel rennen bij de tafeltennistafel. Man, wat hebben we ons vermaakt. Niet alleen de meeste muziek die gedraaid werd nam je terug in de tijd, ook de aankleding van het festival maakte je weer helemaal kind. Het was mij gelukt aan het begin van de dag een waterpistooltje te bemachtigen die in een schaal lag. Dit heeft me de hele dag zoet gehouden en een aantal grote lachbuien opgeleverd. Heerlijk!

Good food

Bij een goed feestje hoort goed eten. Natuurlijk was hier maar al te goed over nagedacht. Voor iedereen was er wat wils, en wij hadden een duidelijke favoriet gevonden: Temakery. Voor 7 euro had je een goed gevulde ‘handroll’ maar wanneer je twee euro meer neerlegde kreeg je een hele pokébowl vol goed voer.

Als krab-gek ging ik natuurlijk voor de ‘California Dream’. Een bowl met witte sushi rijst, krab salade, avocado en meer lekkers. Vooral de vis-eitjes waren een hemelse toevoeging, al klinkt het voor de oren wellicht iets minder. En met een klassieker als ‘Salmon King’ zit je altijd goed.

Wanneer iedereen ineens stil is, weet je dat het eten dondersgoed smaakt. 

Ben je geen visliefhebber? Dan kon je hier alsnog je slag slaan door te gaan voor een ‘Mexican Bird’. Deze bowl zat vol nachos, kip, mais, avocado en meer…

Volgend jaar terug!

Wij hopen dat de Chin Chin Club volgend jaar net zo’n lekker feestje geeft als afgelopen zaterdag. Wij zijn in ieder geval weer aanwezig want dit willen we voor geen gouden katje missen!

Tags: , , ,