MENU
chin chin fest

Dansjes, spelletjes, watergevechten en meer lekkers op Chin Chin...

electroland 2018

Voetjes van de vloer met Afrojack in Disneyland Paris

juli 9, 2018 reageren (0) Views: 1538 Events Veerle van Dam

Sam Feldt cancelt zijn 2018 Summer-tour

Tickets gekocht voor Sam Feldt? Dan hebben we niet zo goed nieuws voor je. Door een scooterongeluk heeft de dj zijn been gebroken en moet hij geforceerd zijn komende tour cancelen. De tour was gepland voor de maanden juli en augustus, maar gaat helaas niet meer door.

De Nederlandse dj/producer Sam Feldt brak zijn been tijdens een scooter ongeluk. Op 12 juli zal hij geopereerd worden en gaat hij een revalidatieproces in voor de komende zes weken. Door zijn verwondingen gaat het Sam Feldt dus niet lukken om te draaien op zijn eigen 2018 Summer tour en heeft al zijn shows moeten cancelen voor deze zomer.

We Heartfeldt

Balen natuurlijk als jij nu niet meer kunt swingen tijdens Sam Feldt’s tour deze zomer. Maar nog meer balen is het natuurlijk voor die arme jongen. Sam bracht een verklaring uit in zijn Heartfeldt-community (hoe de fans van Sam zich liefkozend noemen). In de verklaring meldt hij het volgende:

Beste fans,

Bedankt voor alle liefde en steun – zoals jullie misschien hebben gemerkt, ben ik de afgelopen week van de radar geweest om te rusten en om te verwerken wat er is gebeurd. Jullie lieve woorden en wensen hebben me echt heel erg geholpen. Ik kwam net terug uit het ziekenhuis en had wat meer info van de artsen gekregen.

Tijdens mijn recente scooterongeluk heb ik een ‘tibiaal plateaufractuur’ opgelopen; een vervelende scheur in het bovenste gedeelte van mijn onderbeen. Ik heb een operatie nodig om goed te kunnen genezen en deze staat gepland voor donderdag 12 juli.

Na de operatie heb ik minstens 6 weken rust en revalidatie nodig. Daarom vind ik het ook heel verdrietig om aan te kondigen dat ik tot 23 augustus op geen van de aangekondigde Summer tour-shows zal draaien. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn operatie en het herstel. Wanneer er nieuws is, zullen jullie als eerste op de hoogte zijn.

Ik kan niet onder woorden brengen hoe verdrietig ik ben over het annuleren van deze shows en de hele situatie. Het spijt me heel erg voor al mijn fans die ernaar uitkeken om mij en de band live te zien. Ik en mijn team werken heel hard samen met promotors om de shows opnieuw te plannen op een latere datum.

Het enige wat ik nu kan doen is mijn rust nemen en hopen op een soepel en goed herstel. Ik kan niet wachten tot ik weer op het podium mag rocken!

Veel liefs,

Sam Feldt

Wie gaat hem vervangen?

Het zou een drukke zomer worden voor Sam Feldt, met festivals zoals Tomorrowland (op het mainstage), Parookaville, Sziget, Sensation Bangkok, Nature One en Black Sheep Festival. Alle festivals zullen zelf eigen verklaringen afgeven met betrekking op de vraag wie Sam Feldt gaat vervangen achter de draaitafel. De nieuwste releases worden in ieder geval niet beïnvloed door het ongeluk. We kunnen dus binnenkort al genieten van nieuwe platen van Sam Feldt. Op de bank.

Tags: , ,