MENU
Xsensible

Xsensible zomercollectie: schoenen die je lichaam in balans brengen

Noya Noir

De heuptas hemel van NOYA NOIR met outfit inspiratie

juli 10, 2018 reageren (0) Views: 2488 Fashion Winnie Hofstra

Fashion tYOUsday: de stijl van Debbie en Thom

Het is dinsdag, dus weer een nieuwe tYOUsday op je beeldscherm. De rubriek waar wij twee stijlvolle mensen uitlichten en ze laten weten wat ze van elkaars outfit vinden. Elke stijl is hier welkom, want het is juist het leukst als je draagt waar jij je goed in voelt. Deze week in de spotlight: Debbie en Thom.

Wil jij volgende week jouw stijl laten zien en laten beoordelen door een andere mede-fashionliefhebber? Mail dan naar redactie@blvd.nl of stuur even een berichtje via de Facebook pagina! Wie weet zie je jezelf dan hier terug. Check hier de tYOUsday van vorige week met Winnie en Kim.

Debbie Bijl

Debbie is 20 jaar oud en heeft net de opleiding Fashion Management aan het Jan Des Bouvrie college afgerond, dus is nu even lekker van haar vrijheid aan het genieten. Van fashion heeft deze meid dus zeker verstand. Heel tof hoe ze bij haar lengte de perfecte outfits weet uit te kiezen. Misschien wel iets om in de toekomst wat mee te doen? We gaan haar vast en zeker in de fashionbranche zien verschijnen nog! Debbie zou haar stijl zo omschrijven:

“Ik draag het liefst alle tinten zwart! Dit combineer ik dan vaak met zilveren accessoires. Maar wanneer de zon begint te schijnen en de festivals in zicht komen, transformeer ik in een Bohemian hippie ontsnapt uit Ibiza! Jammer genoeg kan ik niet altijd dragen wat ik wil, ik ben namelijk 1,92 en daardoor moet ik veel kleding laten hangen. Verder ben ik gek van overslag jurkjes en ben ik niet vies van een panterprintje!”

De outfit van Debbie:

Debbie

Thom over Debbie

“Best opvallende outfit! Het is een beetje jaren ’60 of ’70 toch? Zoals ik al zei, vind ik dat heel vet. Ze zou zo een secretaresse kunnen zijn bij een heel hip bedrijf. Ik weet alleen niet of ze die ‘snelle planga’ altijd zou dragen of dat dat nu gewoon een zieke trend is. Over het algemeen vind ik het een leuke outfit. Het ziet er best zakelijk uit, maar ook juist weer retro door die gekleurde ruiten. Dat vind ik een goede mix.”

Thom Schotanus

Thom is 21 jaar en studeert momenteel Communicatie. Verder is hij druk aan de weg aan het timmeren in de muziek industrie. Zo heeft hij samen met zijn broer zijn eigen evenement: Indie in Town, waar we in dit artikel al eerder over schreven. Hij is zanger en bassist van zijn band Catwise en maakt bovendien vette video content voor andere bands. Die creativiteit zien we terug in zijn outfits. Thom omschrijft zijn stijl als volgt:

“Mijn stijl.. lastig te omschrijven. Deels is het een beetje ‘I don’t care’, want het is niet echt netjes. Kleding boeit me opzich wel, maar vind niet dat ik er persé netjes uit moet zien. Retro dingen vind ik heel vet. Dit jasje vond ik bijvoorbeeld in een vintage winkel in Berlijn en het is waarschijnlijk een uniform van een oude benzinepomp. Die heb ik voornamelijk aan als ik iets ga doen, bijvoorbeeld een festival of een verjaardag. De pet heb ik eigenlijk altijd op. Het is niet een standaard pet, dat is waarom ik hem zo leuk vind. Hij komt ook uit Berlijn. Er staat DDR op en heeft dus ook een soort geschiedenis waarde. Ook ben ik fan van retro John Lennon achtige brillen, helaas raak ik ze wel altijd kwijt. Over broeken en schoenen heb ik weinig verstand en doe ik meestal aan wat lekker zit.”

De outfit van Thom:

Thom

Debbie over Thom:

“Ik vind zijn stijl heel tof! De combinantie van de blauwe jeans met de edgy blouse is erg sterk. Daarnaast maakt de fishermans cap de outfit helemaal af! Ook past de aangenomen pose heel goed bij de sferen van de foto.”

Meer fashion inspiratie nodig? Lees dit artikel over de zonnebrillen van dit moment eens!

Tags: , , , , ,