MENU
Vagina-talk

Laten we het eens hebben over de vagina

chifame

Compleet verzorgd de deur uit bij ChiFame Bio Skin...

The Way I Love You

juli 18, 2018 reageren (0) Views: 2006 Life Redactie BLVD

De nieuwe single van Dante Klein en Cat Carpenters

‘The Way I Love You’ is de nieuwe single van Dante Klein en Cat Carpenters die afgelopen vrijdag 13 juli verschenen is bij Spinnin’ Records. Het is de perfecte feel good soundtrack voor deze zomer. Met vrolijke beats en de prachtige stem van Cimo Fränkel willen de artiesten meer liefde en positiviteit in de wereld verspreiden.

Super leuk: met de ‘Do Something Crazy For Someone You Love’ (#TWILY) roepen zij iedereen via social media op om iets geks te doen voor iemand die je lief hebt. Wat een heerlijk concept, we houden hiervan! Laat eens wat lieve briefjes achter in huis voordat je vertrekt, laat een eitje in het pannetje staan of begin klein en stuur even een lief appje.

Liefde en positiviteit

De wereld kan altijd meer liefde en positiviteit gebruiken. Sterker nog, in een wereld waar zo veel aan de hand is, hebben we zelfs meer liefde en positiviteit nodig. En dat is precies wat de drie Nederlandse vrienden met hun nieuwe single ‘TWILY’ willen bereiken.

“Wij kwamen als vrienden bij elkaar in de studio en er heerste zo’n positieve en liefdevolle sfeer. Met die energie hebben we deze track gemaakt. De gedachte erachter is om meer liefde en positieviteit in de wereld te verspreiden. Elke dag is een ‘The Way I Love You’ dag. In de videoclip is zo’n dag vol met liefde te zien.” 
Cat Carpenters

Cat Carpenters, het klinkt zo heerlijk mysterieus en vrouwelijk. Wat houdt deze naam precies in? Housemuziek, goede vibes en sexy feesten, dat is Claire, oftewel Cat Carpenters in een paar woorden. De kans is groot dat je meer van haar muziek geweldig vindt als je van eten, romantiek en zuurstof houdt. Wij wel!

Om op los te gaan

Een track opnemen met je beste vrienden moet natuurlijk geweldig zijn en het resultaat mag er dan ook wezen. Echter gaat niks boven een live uitvoering. We weten allemaal hoe het is om op een feest of festival die muziek door je lichaam te voelen gaan. In deze sfeer, met dansende mensen om je heen, zal de track nóg lekkerder zijn. Het is namelijk wel een hit om op los te gaan!

“The Way I Love You is al maanden het favoriete nummer in mijn set tijdens optredens. De energie is geweldig. Het is een groots, opzwepend en positief nummer met fantastische vocals dat super was om te maken. Ik ben ontzettend blij dat we het nu met de wereld kunnen delen!”
Dante Klein

Afgelopen vrijdag de 13e

Afgelopen vrijdag toen het nummer uitkwam, was het vrijdag de 13e. Ze hadden geen betere dag uit kunnen kiezen om dit nummer uit te laten komen. Welke dag is er nou beter om positiviteit op te verspreiden dan vrijdag de 13e? Met dit nummer willen ze duidelijk maken dat het er uiteindelijk om gaat wat je zelf van het leven maakt en de positiviteit en liefde die je uitstraalt tegenover anderen. Dat werkt aanstekelijk, net als dit nummer.

Cimo Fränkel is blij dat het nummer eindelijk uit is:

“Dit was mijn eerste samenwerking met Dante Klein en Cat Carpenters en het ging allemaal ontzettend soepel. De track en het nummer kwamen heel natuurlijk samen en ik denk dat we de hit van de zomer hebben gemaakt! Ik kan niet wachten om het aan de rest van de wereld te laten horen.”

Ben jij al los gegaan op het nummer? Check het hier op Spotify.

Tags: , , ,