MENU
Noya Noir

De heuptas hemel van NOYA NOIR met outfit inspiratie

tYOUsday

Fashion tYOUsday: de stijl van Marijke en Tim

juli 24, 2018 reageren (0) Views: 1501 Fashion Winnie Hofstra

Fashion tYOUsday: de stijl van Shanna en Mikey

Het is weer tijd voor je wekelijkse portie fashion op de dinsdag. Elke tYOUsday lichten wij twee individuen uit met hun eigen unieke stijl en laten zij weten hoe ze tegen de outfit van de ander aankijken. Het is dé moderubriek waar je lekker kunt dragen waar JIJ zin in hebt en waar we juist willen benadrukken hoeveel verschillende stijlen er zijn. Maak deze week kennis met: Shanna en Mikey. Zij denken beiden anders over kleurgebruik in outfits. Hoe kijken jullie hier tegenaan?

Wil jij volgende week jouw stijl laten zien en laten beoordelen door een andere mede-fashionliefhebber? Mail dan naar redactie@blvd.nl of stuur even een berichtje via de Facebook pagina! Wie weet zie je jezelf dan hier terug.

Shanna Meijer

Shanna is 18 jaar en studeert in Amsterdam aan het Jan Des Bouvrie college voor manager mode. Shanna weet haar outfits daarnaast ook maar al te goed te managen. Ze werkt naast haar studie in een multibrand store in Amsterdam. Iemand die erg met kleding bezig is dus! Shanna zou haar stijl zo omschrijven:

“Mijn eigen stijl omschrijf ik eigenlijk als een zooitje. Ik heb geen stijlle, Ik heb echt moods. Soms ben ik heel comfy gekleed andere dagen juist echt totaal niet en kan ik me juist heel apart kleden. Ik ben erg bezig met kleding en kan ook echt uren op Instagram of kledingsite kijken om inspiratie op te doen. Fashion is een manier om jezelf te laten zien en dat vind ik zo leuk eraan. Ik kleed me gewoon hoe ik me voel en hoe ik ben.”

De outfit van Shanna:

Shanna

Mikey over Shanna

“Clean outfit waar wel over nagedacht lijkt te zijn. De kleuren matchen, waar ik van houd, inclusief de beker met deksel. Ik ben benieuwd of deze er bewust is bij gehouden, of het onbewust er bij past. Zelf zou ik het iets minder veilig combineren en er wat meer kleur aan geven.”

Mikey Struik

Mikey is 26 jaar en sinds een paar jaar actief als freelance fotograaf onder de naam Simplicikey. Via zijn instagram @simplicikey kun je zijn gave shots bewonderen, dat is zeker een kijkje waard. Daarnaast werkt hij in een vintage kledingwinkel, genaamd Timemachine Vintage. Iemand met oog voor mooi beeld en unieke items dus, dat is dan ook terug te zien in zijn kledingstijl. Naast dat hij voor zijn lens stijlvolle mensen heeft staan, kan hij er op zijn beurt ook wat van. Daar worden wij heel blij van! Mikey zou zijn eigen stijl zo omschrijven:

“Mijn kledingstijl is eerlijk gezegd elke dag anders, ik draag namelijk graag wat comfortabel zit en lekker combineert. Wat wel altijd terug komt, is dat ik graag veel kleur draag. Ik geloof namelijk dat het dragen van kleuren een positieve energie met zich mee brengt, voor mijzelf, maar ook voor de mensen om mij heen. Ongeveer al mijn kleding komt van de winkel waar ik zelf ook werk: Timemachine Vintage. Het is dus altijd vintage kleding en soms​ gecombineerd met moderne kleding, vooral schoenen die ik liever nieuw koop. De ene dag loop ik in een geruite pantalon uit de jaren 80 met een zijden blouse erop, en de andere dag loop ik in een jaren 90 hiphop outfit in alle kleuren. Het is ook maar net hoe ik mij voel op de dag zelf.”

De outfit van Mikey:

Mikey

Shanna over Mikey

“Een gewaagde kledingstijl! Dat waardeer ik wel, het is erg leuk omdat je het niet vaak ziet. De schoenen met sokken erboven is nu natuurlijk echt in trend en vind zelf deze trend erg tof. Enige tip die ik mee zou geven aan Mickey betreft de kleuren combinatie. Deze zou ik zelf anders gedaan hebben, persoonlijk combineer ik niet meer dan drie kleuren in mijn outfit. Echter nogmaals: wel lekker gewaagd dus! Vind de outfit goed bij hem passen, hij matcht hier zelf goed mee met zijn uitstraling. Dat is ook zeker belangrijk!”

Zin in nog meer van dit? Check hier de vorige tYOUsday met Debbie en Thom. 

Tags: , , , , ,