MENU

De Parade: het reizende theaterfestival van goed vermaak en...

the ark cruise

5 redenen om nog een plekje te bemachtigen op...

tnt

juli 29, 2018 Reageren (1) Views: 4603 Events Larissa Hendriks

Even een avondje terug naar toen

Sjans maar, ook als je zeker helemaal geen kans maakt. Sjans maar en dans maar, want dit is nu die lekkere dansplaat. Sjans maar en auwww!! Kennen we ‘m nog? Op deze ‘oude’ platen kunnen wij de hele nacht wel dansen. Mee eens? Dan zijn de feestjes van TNT (Terug Naar Toen) echt wat voor jou!

Een van de meest succesvolle 80’s & 90’s feestjes van Nederland: Terug Naar Toen. Al meer dan 10 jaar reist dit concept rond in het land om iedereen in Nederland te kunnen voorzien van een ware 80’s & 90’s beleving. Dit doen zij niet alleen door middel van hitjes, ook met unieke decoraties, afwisselende thema’s, gaming corners met de spellen van vroeger en karaoke ruimtes.

Nostalgische gevoelens

Weet je nog toen je voor het eerst een schoolfeestje bezocht? Toen je voor het eerst zonder je ouders op feestvakantie ging? Hey! We’re going to Ibiza! Ja, die prachtige tijden. TNT haalt al die fijne herinneringen weer naar boven en laat je weer feesten zoals je toen deed. Pas wel op, vergeet niet dat je vroeger beter die katers kon handelen.

Het doel van TNT is dat iedereen die het evenement bezoekt of met ons samenwerkt een onvergetelijke ervaring heeft en mooie herinneringen meeneemt.

Zelf hebben we het mee mogen maken bij de Chin Chin Club. Wat een feest! Bij ieder volgend hitje in de mix begint het springen opnieuw. Wat die oude maar gouden tracks wel niet met ons kunnen doen. Voetjes van de vloer en tussendoor even een potje rond de tafeltennistafel. Gegarandeerd plezier en een avondje om nooit te vergeten.

tnt

In spring de bocht gaat in!

We mogen de twee vrienden Gino Louman en Melle Schellekens bedanken voor deze toffe feesten. Zij hebben samen T.N.T. Produkties opgericht en het is zeker een groot succes geworden. Zelfs zo groot dat zij nu een festival naar Thuishaven brengen die je absoluut niet mag missen: ‘Het Land van Ooit Festival’! Hét Amsterdamse 90’s / 00’s Festival waar jij je vrienden uit kan dagen voor de Macarena wedstrijd, Jody Bernal weer eens live mee zal maken en je als een kind mag gedragen op een opblaaskasteel.

Wees slim, bemachtig hier snel je tickets!

We willen graag nog even de spellen en activiteiten belichten in dit artikel. Natuurlijk maken de hitjes het feestje, maar om echt weer even kind te zijn voor een dag moet je ook lekker kunnen spelen!

– SPELLEN EN ACTIVITEITEN –
? Macarena Wedstrijd
? Nintendo Paradijs
⭕ Skippybal Race
? Harry de Hengst Rodeo
? Twister XXL
? Hoelahoepen
? Arcade Lounge
? Videobanden Lounge
? Opblaasdieren Festijn
? Taart gooien op 90’s helden
➰ Touwtje springen (“In spin de bocht gaat in” )
? Watergevecht battle (met Supersoakers)
? Tafeltennis (rond om de tafel)
? Koekhappen
? Spijkerbroek hangen
? Suikerspin, popcorn & poffertjes
? Oud Hollandse Snoepgoed
? Het opblaaskasteel
⭐ En nog véél meer!

Tags: , , ,