MENU

Fashion tYOUsday: de stijl van Shanna en Mikey

Opmerkelijke fashiontrend: de fietsbroek

tYOUsday

juli 31, 2018 reageren (0) Views: 1793 Fashion Winnie Hofstra

Fashion tYOUsday: de stijl van Marijke en Tim

It’s tYOUsday! Elke dinsdag zetten wij twee stijlvolle mensen in de spotlight en laten zij weten wat ze van elkaars outfit vinden. De rubriek die laat zien hoe tof het is om je eigen stijl te hebben en hoe verschillend die kan zijn voor iedereen. Kleding is een manier om jezelf te uiten en wees vooral niet bang om dat ook te doen! Maak deze week kennis met de stijl van Marijke en Tim…

Wil jij volgende week anderen inspireren door jouw stijl te delen en wil je de outfit van een mede-fashionliefhebber beoordelen? Twijfel niet om te mailen naar redactie@blvd.nl of stuur een bericht via onze Facebook pagina. Wie weet zie je jezelf dan hier terug!

Marijke Bot

Marijke is 20 jaar en woont in Amsterdam. Na de zomer begint ze aan haar vierde jaar als wiskunde studente aan de UvA. In haar vrije tijd is ze veel bezig met tekenen en schilderen onder de naam: Lucibratio. Bovendien laat ze sommige tekeningen op kleding drukken en dat levert hele originele items op. Er zijn nog een paar producten verkrijgbaar op haar website, dus neem vooral een kijkje op lucibratio.com om een uniek kledingstuk te scoren. Het kan ook niet anders dat Marijke haar eigen outfits ook uniek zijn. Ze omschrijft haar stijl als volgt.

“Het liefst draag ik wijde kleding met combinaties van de primaire kleuren (rood, geel en blauw). Alhoewel er ook dagen zijn waarop ik van pet tot schoenen in het wit gekleed ben. De verzameling shirts die door mijn kamer ligt gestrooid bestaat voor het grootste deel uit merchandise van hiphop artiesten of van mijn eigen merk. De rest komt waarschijnlijk van de mannen afdeling, behalve mijn broeken dan.”

De outfit van Marijke:

Marijke

Tim over Marijke

“De outfit geeft mij vintage/90’s achtige vibes. Daarnaast vind ik het ook wel een skatergirl look. Het is een vrolijke outfit en ze weet goed dingen te combineren. Sokken in Vans zijn altijd leuk! Overigens zijn deze sokken echt heel vet.”

Tim Waijers

Tim is 22 jaar en is werkzaam als administrateur voor een webshop. Niet alleen de administratie, maar ook zijn kledingstijl heeft hij goed op orde. Hij doet inspiratie op op Instagram, maar ook op zijn eigen pagina kun je foto’s vinden van dope outfits @twaijers. Tim zegt het volgende over zijn stijl.

“Ik zou mijn kledingstijl omschrijven als een match van dingen die ik mooi vind en dat is vooral een mix van streetstyle en designer. Het gaat mij niet zo zeer om kleuren of merken te matchen, maar meer dat ik mijzelf prettig voel in de outfit die ik aan heb. Bij mijn werk maakt het ook niet uit wat voor outfit je aan hebt. Dit is voor mij heel fijn, aangezien ik niet gebonden wil zijn aan een strikte kledingstijl. De inspiratie voor bepaalde kledingstukken haal ik vooral van Instagram. Ik vind het leuk om te zien hoe veel rappers zich kleden en de diversiteit in smaak die zij hebben.”

De outfit van Tim:

Tim

Marijke over Tim

“Door de neutrale broek en schoenen komt de print van de longsleeve goed naar voren. Jammer dat de Gucci bag zo hoog zit, die had lager wat mooier gezeten denk ik. Verder vind ik alle kleurtinten in de outfit mooi bij elkaar passen. De sieraden zijn ook nice erbij!”

Zin in nog meer van dit? Check hier de tYOUsday van vorige week met Shanna en Mikey.

Tags: , , , , ,