MENU
canon eos m50

Inspector Gadget: Canon EOS M50

Inspector Gadget: Ring Video Doorbel

augustus 18, 2018 reageren (0) Views: 2653 Gadgets Janneke Siemes

Inspector Gadget: GoalZero Venture 70 micro Powerbank

Overal WIFI, en in iedere openbare ruimte een oplaaddoc voor je telefoon of camera. Zo zien we de wereld graag maar (helaas) zijn we nog niet zo ver. Gelukkig bestaan er wel hele slimme powerbanks, inspector gadget test; de GoalZero Venture 70 Micro Powerbank.

Ik ben een buitenmens en ga er graag op uit wanneer ik geen verplichtingen heb. Helaas ben ik ooit overvallen, sindsdien is een lege smartphone echt een no-go! Een goede powerbank is voor mij dus onmisbaar en daarmee een belangrijk product om te testen.

Een geslaagde missie

Goal Zero heeft er haar missie van gemaakt om iedereen van draagbare energie te voorzien. Ze hebben al diverse duurzame producten van hoge kwaliteit op de markt gebracht. De producten zijn onderverdeeld in de productgroepen collect, store en power.

De collectie van Goal Zero

Onder collect vind je alle solar apparatuur om energie mee te verzamelen. Onder store staan de apparaten waarin energie opgeslagen kan worden, van micro powerbank van 17,700mAh tot een Yeti station van 3000Wh. Het kopje Power geeft je alle innovatieve oplossingen om nooit meer in het duister te hoeven tasten

Naast de 3 versies van de venture powerbank heeft GoalZero ook nog de Sherpa voor de stijliconen en de Flip voor diegenen die niet zoveel energie nodig hebben.

De looks van deze powerbank

De GoalZero Venture 70 Micro heeft een stoer voorkomen, gifgroen met zwart en een robuust jasje/panser. De Power bank beschikt over twee USB poorten en twee USB kabeltjes die je aan de zijkant op kunt bergen. Ideaal, want dan hoef je niet steeds je oplader van thuis mee te zuilen.

De kunstjes van deze powerbank

Qua capaciteiten is deze powerbank een echte krachtpatser! Met maar Liefst 17700 mah voorziet hij je smartphone moeiteloos 6 keer achter elkaar van nieuwe energie. De ingebouwde zaklamp in deze powerbank bewijst dat de Venture 70 micro een echte outsider is.

Ga ik deze powerbank kopen?

Ik word vrolijk van deze powerbank vanwege de ingebouwde USB kabeltjes, daar is écht overna gedacht. Daarnaast is deze powerbank in maar liefst 5 uur volledig opgeladen en daarmee heb je een flinke energievoorraad op zak. Of ik dit ook daadwerkelijk €150 waard vind? Nee, in mijn geval niet. Ik campeer niet zo vaak dus ik zal dit apparaat zelden opladen via solar. Om diezelfde reden is de zaklamp ook overbodig voor mij. Het enige extra’s wat deze powerbank mij biedt in vergelijking met de powerbank van de mediamarkt ( een powerbank van 1000 mah t.w.w. €30) zijn de extra USB kabeltjes die erbij zitten. Voor mij is deze powerbank de investering niet waard, maar ben jij reislustig of een échte festivalganger? Dan is deze powerbank voor jou een échte aanwinst!

Wanneer ga jij weer?

Heb jij je volgende backpacktrip al gepland staan? Neem nog even een kijkje op www.goalzero.com dan ga je in ieder geval goed voorbereid op pad. Zoek je ook nog een camera om je nieuwe avondtuur vast te leggen? Dan mag je deze review niet missen 

Tags: , ,