MENU
baie de somme paardrijden

Roadtrip door Frankrijk: Baie de Somme – Paardrijden

thessaloniki

Thessaloniki & Vergina: Parels in Griekenland

stand-up paddle

augustus 24, 2018 Reageren (1) Views: 1543 Travel, Vlogs Larissa Hendriks

Roadtrip door Frankrijk: Normandië – Stand-up Paddle

In ons vorige artikel lieten we al weten dat we de route voortgezet hadden van Baie de Somme naar Normandië. Helaas hadden we niet de tijd van de wereld en hebben dus lang niet alles hier kunnen zien! Toch wilden we iets van een activiteit doen om jullie toch wat van de mogelijkheden in Normandië te laten zien, en dat werd: stand-up paddle!

Gas erop, want veel tijd hebben we niet. Brommend, ofwel: brullend, reden we met ons leeuwtje (Peugeot’tje’) verder het land in. Genietend van de zon en met een goede sugarrush van de appel-crêpes die we onderweg naar binnen stonden we binnen no-time op die surfplanken. Al snel genoeg kwam Widad erachter dat ze niet te snelle bewegingen moest maken terwijl ze op het water stond…

Vissie?

Onderweg was het tijd voor een lunch, en wat kan je niet missen aan de kust van Frankrijk? Precies, een veelste zout vis plateau van de vismarkt. We hebben ons best gedaan maar deze helaas niet op gekregen. Het was echter wel lachen om samen te delen! We konden in dit stadje heel makkelijk en bizar goedkoop parkeren. Marché aux Poissons de Trouville-sur-mer was het adres en we hebben gegeten bij The Fish Market of Trouville.

Stand-up paddle of Sit-up paddle?

Al snel hadden we genoeg van het staan, we vonden het veel leuker om zittend een beetje rond te peddelen en te genieten van het zonnetje aan de hemel. Die wet-suits waren dan ook veelste heet en dus trokken we die stiekem al na een paar minuten uit. Zo ver zouden we ook niet van de kant weg peddelen. Of toch wel?..

Dineren op niveau

Ons laatste diner alweer! Dat moest natuurlijk wel even buiten de deur gebeuren. Al snel vonden we een leuk plekje vlakbij onze nieuwe camping Château de Lez Eaux: Restaurant le Pont Bleu. We hebben heerlijk gegeten en genoten van mooi opgemaakte gerechten op tafel. Vooral de huisgemaakte cocktail is hier een aanrader! Erg fris en niet te zoet maar absoluut ook niet bitter, kortom: gewoon proberen.

Laatste relax moment

Het is alweer aangebroken: het einde van de roadtrip! Het is veelste snel gegaan maar gelukkig hebben we optimaal genoten van elkaar en de omgeving. Onze laatste Les Castels camping was direct de meest luxe camping van de gehele trip! Wat hebben we genoten van de jacuzzi die gewoon in onze tuin stond. Heerlijk lagen we na een korte duik met een boekje te dromen in het bedje…

Hieronder alweer de laatste vlog! Lees en bekijk ook onze avonturen van de heenreis, de Forest Adventure en het paardrijden. De beelden en foto’s zijn gemaakt met de Canon EOS M50. Een aanrader voor op reis! Spiegelreflex kwaliteit binnen handbereik.

Tags: , , , , , ,