MENU

Mysteryland 2018: Unexpected bars, zonnebloemen en cider

90 jaar mickey mouse

Disneyland Paris viert komende kerst 90 jaar Mickey Mouse

augustus 28, 2018 reageren (0) Views: 1464 Events Widad Abdalla

Electric Castle 2018: Het unieke festival van lichtshows en veelzijdige line ups!

We mogen het van onze bucketlist afstrepen: feesten op Electric Castle in Cluj-Napoca, een mooie stad in Roemenië. Een prachtig en veelbelovend festivalterrein met een heel leuk stadje om te bezoeken tijdens je feestweekend! In dit artikel lees je welke avonturen wij hebben beleefd op Electric Castle!

Een geweldige line up

Electric Castle staat bekend om een veelzijdige line up waardoor het festival toegankelijk wordt voor letterlijk iedereen én je dagen er verschillend uit kunnen zien. Zo kun je de ene dag heerlijk in het gras zitten en genieten van reggae artiest Damian Marley en de andere dag lekker losgaan op de hitjes van Jessie J. Electronic music, hip hop, indie, rock, noem het maar op: Electric Castle heeft het.

   

Workshops, shows en andere activiteiten

Persoonlijk vind ik het héérlijk als een festival meer is dan alleen muziek. Bij aankomst kregen wij een boekje waarin verschillende workshops, shows en activiteiten aangeboden werden. Denk aan het bezoeken van een circus (écht een must!), lachen bij stand-up comedians of een talkshow bijwonen. Maar ook morning yoga, levensgrote Pacman spelen, waterglijbaanbowling of simpelweg oude bordspelletjes (bijvoorbeeld Jenga maar die óók levensgroot, heel leuk!). Tot slot kun je een bucket list van wel 50 handelingen afvinken waar ze de meest gekke en leuke dingen al voor je hebben bedacht: een selfie maken met een onbekende, je lichaam versieren met verf, het kunststrand opzoeken, een afterparty houden met een bandje, de zonsondergang meemaken en ga zo maar door.

    

    

Mini vakantie tijdens Electric Castle

In Nederland kunnen we niet één hand maar wel twintig handen tellen als het aankomt op hoeveel festivals er in het jaar bezocht kunnen worden. Toch is het voor de verandering héél leuk om dit een keer in het buitenland mee te maken. Via Festival.Travel kozen wij een complete festivalvakantie naar Electric Castle, inclusief festivaltickets, reis en verblijf. Terwijl we een festival meepakten, konden we ondertussen ook genieten van het prachtige landschap en cultuur in Cluj-Napoca. Feesten én cultuursnuiven at the same time. Pluspunt: Electric Castle is vergeleken met de Nederlandse festivals erg goedkoop!

    

Zien we jou volgend jaar ook op Electric Castle? De tickets koop je hier!

Tags: ,