MENU

Inspector Gadget: GoalZero Venture 70 micro Powerbank

Welke smartphone populairste

Welke smartphone is voor jou een winnaar?

augustus 30, 2018 Reageren (1) Views: 2647 Gadgets Janneke Siemes

Inspector Gadget: Ring Video Doorbel

De meeste Nederlanders gaan één keer per jaar op vakantie, één op de drie pakt zijn koffer nog vaker dan één keer per jaar, bleek uit recente cijfers van de vakantiegeldenquête van NIBUD. Deze cijfers geven (helaas) ook inzicht in het aantal onbewoonde huisjes en daar wordt niemand blij van. Hoe gemakkelijk willen we het een inbreker maken? Geen zorgen, Inspector Gadget heeft Ring Video Deurbel ontdekt. 

Toevallig zat ik laatst nog op een terras en kreeg een briljante ingeving, althans dat vond ik zelf; “Waarom gaan we niet oppassen? Niet op kinderen, maar op woningen!” zei ik tegen een vriend. “Vakantiegangers vinden het fijn om hun paleisje niet onbemand achter te moeten laten, en voor diegene die er tijdelijk in trekt is het een soort ‘mini-vakantie’. Vervolgens kwam mijn nuchtere gezelschap met een paar geweldige toevoegingen en even, heel even dachten wij dat we dé uitvinding van het jaar bedacht hadden, NOT!

De makers van Ring bedachten namelijk al een video deurbel waarmee leegstaande woningen nét zo lastig te betreden zijn als bewoonde. Ring is opgericht 2013 met de missie om alle inbrekers uit te roeien. De producten van Ring maken inbraak té lastig en geven je daarmee weer grip op de veiligheid van je eigen huis. De missie verloopt lekker want inmiddels hebben ruim 3 miljoen gebruikers zich aangesloten bij de Ring of Security om zichzelf en de rest van de buurt veiliger te maken.

Dag buurvrouw!

De buurvrouw hoeft niet langer stand-by te staan wanneer je op vakantie gaat. De Camera’s met smartverlichting en ingebouwde bewegingsdectoren zorgen ervoor dat er op het juiste momenten een lichtje gaat branden, een kleine handeling met groots effect. Want licht wekt nog altijd de illusie dat er iemand thuis is. De camera’s van Ring bieden veel opties waarmee je indringers op afstand laat schrikken door licht effecten. Nog fijner, ze hebben ook een versie die volledig op solar werkt! Naast de verschillende soorten camera’s heeft Ring vier verschillende types van de video deurbel op de markt gebracht.

Wie is daar?

Hoe duidelijk zijn de beelden van deze video deurbel? En kun je aan hand van deze beelden überhaupt achterhalen wie onuitgenodigd langs is geweest? Ja, deze slimme deurbel bevat een ingebouwde 180C HD-camera en brengt je via jouw smartphone op de hoogte van alle (onuitgenodigde) visite dat voor de deur staat. Wanneer iemand op de bel drukt verzend de video deurbel een voicebericht naar je smartphone of tablet. Vervolgens kun je kijken wie er voor de deur staat maar je kunt ook een boodschap versturen naar diegene die voor je deur staat of deze persoon wegjagen met de meest angstaanjagende kreet die je hebt. De bewegingssensor die ingebouwd zit in deze deurbel geeft je een waarschuwing voordat iemand de kans krijgt om aan te bellen. Via de Ring app kun je de gevoeligheid van deze sensor instellen.

Daarnaast is de deurbel is voorzien van een ingebouwde accu die je via een USB-poort op laadt. Je kunt deze video deurbel monteren waar je maar wilt en deze slimme deurbel wordt geleverd inclusief installatiemateriaal. Schroeven, pluggen, een montageplaat en zelfs een schroevendraaier! Dus dames, dit klusje kunnen wij helemaal zelf klaren. Mocht je toch stiekem wat hulp nodig hebben? Via de Ring app wordt precies uitgelegd hoe je deze deurbel moet monteren, maar laten we dit geheimpje bewaren…

Laat iedereen versteld staan

Verras je omgeving en jezelf voordat de volgende vakantie van start gaat met deze kleine beveiliger. (is ook weer een keer wat anders dan zo’n forse uitsmijter voor de deur) De Ring video deurbel is verkrijgbaar vanaf €99-, Klik hier voor nog meer informatie.

Wat is jouw volgende bestemming?

Toevallig nog op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming? Misschien helpt het lezen over onze avonturen in Griekenland, Frankrijk of Kroatië voor wat inspiratie.

Tags: , ,